2777
2789
عنوان

ببینید مامان بابام بهم چی گفتن🫠

1024 بازدید | 68 پست

امروز صبح مامان بابام کار داشتن و میخواستن برن بیرون بهم گفتن نرو بیرون منم گفته باشه نمیرم ( تنها جایی که من میرم سوپری سر کوچمونه که ازش خوراکی بخرم)

بعد خودشون که داشتم میرفتن یادشون رفته که درو قفل کنن الان برگشتن بهم میگن که چرا تو رفتی بیرون میخوای بری چیکار کنی ( با حالت عصبانی)

به منی گیر میدن که ۱۶ سالمه :)

منم گفتم همه چیو گردن من نندازین مامانم گفت زبونتو کوتاه کن وگرنه یجور دیگه کوتاهش میکنیم ......

الانم که ناهار خوردیم سر میز بابام به مامانم گفت حق نداری دست به چیزی بزنی ،این ( منظورش منم) وظیفشه کار خونه انجام بده بعدم گفت این با زبون درسته یجور دیگه هم بلدیم باهات رفتار کنیم

همه اینارو با لحن بد گفتن

هیچی دیگه منم اومدم نشستم تو اتاقم از دستشون گری میکنم :)))

ستارم رفته کجای کهکشان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوون 🫂🫂🫂مگه چیزی ازت دیدن که با این سن درو قفل میکنن ؟!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

آخی بمیرم برات عزیزم

چرا باید درو قفل کنن

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

عب نداره تو که بیرون نمیخوای بری بار درو قفل کنن

توهم تو اتاقت باش و تمرکز رو درست و دو سال دیگه کلا برو

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

هوون 🫂🫂🫂مگه چیزی ازت دیدن که با این سن درو قفل میکنن ؟!

نه چیزی ندیدن کلا همینطوری هستن به همه شک دارن

ولی هر وقت ازشون بپرسی میکنم برا امنیت و وسایل تو خونه هست:)

ستارم رفته کجای کهکشان؟