2777
2789
عنوان

ببینید مامان بابام بهم چی گفتن🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چیزی ندیدن کلا همینطوری هستن به همه شک دارن ولی هر وقت ازشون بپرسی میکنم برا امنیت و وسایل تو خون ...

هوووفف ..کاش وقتی میرن بیرون تو هم باهاشون بری

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

من اصلا بیرون نبودم خودشون یادشون رفته درو قفل کنن فکر کردن من رفتم بیرون که در بازه

متاسفم براشون واقعا متاسفم

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
نه والا همینن کلا

💔💔

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

کجا رفتی؟بچه مثل فنر میمونه هرچی بیشتر تحت فشار قرار بدیش بدتر میپره و از دستت در میره

من نمیگم بچه خیلی خوبی بودم ولی واقعا بچه خلافکاری نبودم چون فقط ارایش میکردپ تیپ میزدم یا میخواستم برم بیرون مثل صگ کتکم میزدن یه روز فرار کردم رفتم یه شهر دیگه که رلم بود یه مدت پیشش بودم بعدش از پیشش رفتم سرکار یه سوئیت گرفتم تو این مدت چندروزم مجبور شدم تو خیابون بمونم کلا تو سن ۱۳سالگی شده بودم دختر خیابون دیده و همه چیی تجربه کردم بعد ۳ماه با کلی التماس گفنن بیا خونه رفتم یکم بهتر شدن ولی باز رفتارشون برگشت دوباره فرار کردم به مدت ۴ماه دیگه بعدش ارزو داشتن اون دختر قبل فرار بشم ولی دیگه من توقعم بالا رفته بود و خیلی عوض شده بودم خیابون خیلی چیزارو بم یاد داد تو کم ترین سن ولی خب سختیشو با استخون کشیدم😅💔

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

اخ كه چقدر دلم ميخواست جاي الان تو بودم🥺دغدغه هام مثه الان تو بود

منم همه حال الانه تو رو داشتم حتي من خواهري دارم كه تو اون تايم اينقدر بدِ منو ميگفت كه باعث بشه مادرم و پدرم بيشتر باهام برخورد كنند چقدر اون سن دعا ميكردم بميرم يا هر چي سريعتر بزرگ بشم ولي الان كه يه دختر مستقل و بزرگي شدم دلم ميخواد هر چي دارم بدمو به اون دوران برگردم😔اخه اين دنيا خيلي بد ذاته و ناجوانمرد هست هر چي بزرگتر ميشيم و جلوتر ميريم بيشتر عذاب اور ميشه😭

همه اون تايما و روزا گذشت هر چي پدر مادرم ميگفتن حقيقت محض بود

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
چطوری مهم نباشه وقتی همه تلاشمو میکنم که حالم خوب باشه و اینا گوه میزنن بهش؟؟

نمیدونم چرا احساس کردم بهشون زبون دراز ی کردی خودم دختر 16سالع دارم همیشه حق به جانبه حتی اگه بدترین خطا رو هم کرده باشه مارو محکوم میکنه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40