2777
2789
عنوان

قهر با همسر

368 بازدید | 20 پست

شما اگ همسرتون رابطه بخواد بگین ن چیکار میکنه؟

من تا حالا شده بود ن بگم ولی خب قبول نمیکرد اینقد اذیت میکرد تا آخرش...

دیشب بعد اینک پسرم خوابید اومد پیشم منم از دست پسرم کلافه بودم گفتم امشب ن هم خستم هم کلافم هم عصبیم هم چن تا چیز چرت و پرت دیگ بعدش اومدم برم بغلش گف پس منم خستم کلافم کمرمم درد میکنه منو هول داد کنار و دراز کشید

بعدش ن من دیگ محل دادم ن اون

امروز و کلا حرف نزدیم،جمعه و شنبه همین هفته هم یه دعوای بزرگ داشتیم فک کنم ترکش های اونم هس

نزدیک پریودمه عصبیم اصلا درک نمیکنه

خودشم خیلی تحت فشاره این روزا اصلا وقت نمیکنه حتی با ما یکم حرف بزنه وقت بگذرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا فک میکنن هر موقع سیخن ماهم باید اماده باشیم

میدونی چیه من چون اوایل خیلی واسه رابطه سخت میگرفنم یبار گف بعضی وقتا با وجود خستگی میام جلو ک چیزی نگی

بعد اون همش احساس میکنم ک اون با خودش فک نیکنه ک در حقم لطف میکنه فقط واسه من همه چیش

نمیدونم چرا فکر میکنن زن باید همییشه در دسترس و آماده باشه و حق انتخاب نداره ؟!

آخه چجور میشه وقتی عصبی و کلافه ای یا وقتی ناراحتی مخصوصا از خود همسر ، نه اصلا وقتی خسته ای و خوابت میاد بتونی رابطه برقرار کنی !!

میدونی چیه من چون اوایل خیلی واسه رابطه سخت میگرفنم یبار گف بعضی وقتا با وجود خستگی میام جلو ک چیزی ...

عزیزم این جزئی از زندگی هستش چرا این فکرو میکنی

سلامتی و خوشبختی دخترم