2777
2789
عنوان

دوستی ورابطه جنسی

1167 بازدید | 39 پست

تو دوستی رابطه جنسی اجباریه مگه؟هرکی میادسمتم اینومیخاد حتی تو همون دیت اول میخوان. یکی بهم گفت اگه رابطه جنسی نمیخای آشنا نشو وقت مارو نگیر.

من یه تصور دیگه داشتم از دوستی فکر میکردم نهایت دست همو بگیرن

تصوراتم اشتباه بود؟پس چجوری بافرد مناسب اشناشیم ازدواج سنتی هم دیگه نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی از بس دختر سبک ریخته جلوشون فکر میکنن حق اینو دارن به هر دختری پیشنهادشو بدن و دختر هم اگر رد کنه امُل و عقب مونده س .برای دختر مردم روغن فکرن برای خواهر خودشون برعکس ..کاش وقتی بهت پیشنهاد میدن بگی پس ابجیتم برا داداشم جور کن برا امشب اگر میخوای رابطه داشته باشم باهات ..قرمساقی پفیوز آلت سرگردان

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

۹۵ درصد مردا میخوان دخترداییمو دیدم دوس پسر داره با هرکی دوس میشه همینو بش میگه دختر داییم قبول نمیکنه و کات میکنن ولی ی فامیل دیگه داریم پرستار با همکارش دوست بود اومده خواستگاریش

در سمت توم دستم باران دلم باران چشمم باران

کدوم شهری ؟

دور بر من که جرعت نمیکنن بپلکن اینجوری

دهنشون سرویس میکنم

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

چون یک سری دختر خانم ها حالا حماقت میکنند یا صددرصد موافق هستند و مانعی تو این کار نمیبینن راحت هم بستر آقایون میشن و اونا را پررو و متوقع میکنند

آقایون هم هوا برشون میداره و فکر میکنند سفره همه جا پهنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍