2777
2789
عنوان

با داداش زن زلیل چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 65 پست
مگر گفت باید بیاد زن داداشم کار کنه؟ من نفهمیدم سر چی هست مشکلشون؟

میگه زن ذلیله ترجیح میده مامانم کار کنه جون بکنه اما زن خودش کار نکنه!!

اصلا من نمیفهمم چرا انقد باید همه جا دخالت باشه؟ دارن زندگیشونو میکنن برچسب زن ذلیلی میزن! داداشش زنش رو دوست داشته باشه اتفاقا اینا که باید خوشحالتر باشند از اینکه داداششون خوشحاله! انگار هوی زن داداشش هست دلش نمیخواد برادرش به زنش محبت کنه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا جای خاهر شوهر نیست 😂😂😂😂متاسفانه منم یه زن داداش دارم فقط در مقابلش سکوت میکنم جواب ابلهان ...

خداروشکر من نه داداش دارم نه زنداداش    😃😃دلتون بسوزه 

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍
مادربزرگ من سه تا عروس داره یعنی سه تا زن دایی دو تا دختر داره . همیشه میگه به عروس ربط نداره خونه ...

خداروشکر راضی آن ازتون ب کار کردن واسشون. ادامه بدید پس

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
شوهر شما کار درست رو میکنه قدیم بود عروس نقش کلفت و داشت من الان خانواده همسرم بیان خونمون نمیزارم ک ...

موافقم.منم همینطورم.مشکلی هم نداشتیم تو این ۱۰ ساله.خونشون فقط تو شستن ظرفا کمک میکنم.خانواده شوهرمم بیان تو ظرفا کمکم میکنن.تمام

هر چی هم باهاش خوش اخلاق میشم با زنش آخرش میاد گیراشو ب من میده 

درکت می کنم عزیزم 

من مشکلم شاید حاد تر از تو هم باشه 

ولی سعی می کنم اهمیت ندم 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
اینقد از آدم حسود بدم میاد عوووووق . حالا اگه شوهر خودش ایکارو میکرد زن ذلیل نبود عاشق بود😾😾😾😾

عووووق تو. روحت بیشعور بی تربیت

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی تا بهتر بشه نظر بدیم

اینکه میگی زن ذلیل هست یعنی چطوری هست که ناراحت شدی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
میگه زن ذلیله ترجیح میده مامانم کار کنه جون بکنه اما زن خودش کار نکنه!! اصلا من نمیفهمم چرا انقد با ...

خب هر زنی تو زندگی خودش زحمت میکشه من تو زندگی خودم هزاران زحمت سرمه مادرم تو زندگی خودش و مادر شوهرم تو زندگی خودش 

دلیل نداره بچه یا عروس بخواد بیاد باررودوش ما را برداره 

عروس هم تو زندگی خودش کلی مسولیت داره  و همونها را درست انجام بده هم ارزشمنده

ولی همکاری باید باشه مثلا مهمونیه خب نمیشه مادر بپزه بیار جمع کنه بشوره یکی به اسم عروس یا دختر بشینه که باید کمک کنن والا انسان نیستن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏