2777
2789
پدر و مادر شما زمانی غصه میخورن که شما به خاطر حرف مردم عجله کنی و انتخاب شایسته ای نداشته باشی  ...

خداروشکر دارم دوتا زبان انگلیسی و فرانسوی رو با هم یاد میگیرم. کلی هنر بلدم و ورزش هم میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بازم به قول دوستان خودتو اذیت نکن هروقت یه خوبش اومد ازدواج کن فقط قبل از این که با کسی ازدواج ک ...

خداروشکر که خوشبختی عزیزم.

نگران من نباش شناگر ماهریم من تا حالا چون هر کسی که حرف منو زده کیس مناسب نبود اجازه ندادم بیاد خونه و به قول خودت چای بیار چای ببر بشه.

من اعتقاد دارم که ازدواج موفق توی هر سن باشه خوبه.

امان از این حرفای خاله زنکی!!! ازدواج کن، بچه بیار، بچه ات هم بازی میخواد، چقدر درامد دارید، خونه به اسم خودته یا شوهرت..خدایا این جور ادما رو کی قراره شفا بدی؟

بیخیال باش عزیزم.

وایییییییی چقققققدر رو اعصابن😤😤😤😤😤من که میخوام دفعه بعد هر کی گفت چنان جوابی بدم که تا سالها بر ...

بیخیال بایدتااخرعمرت جواب بدی ...اینکه هم به هم میرسیم سوال میکنیم از هم وگاهی به مسایل خصوصی همدیگه اشاره میکنیم کار اکثریتمونه ...خودتو خسته وناراحت نکن .....

حالا ولش کن چه خبرا ازدواج نکردی هنوز؟

بیخیال بایدتااخرعمرت جواب بدی ...اینکه هم به هم میرسیم سوال میکنیم از هم وگاهی به مسایل خصوصی همدیگه ...

خدا شاهده من از کسی سوال نمیکنم اصلا و طرف تا خودش حرف نزنه به خودم اجازه نمیدم چیزی بپرسم و اگه اون حرفی بزنه فقط راهنمایی میکنم آخه بیشتر از اون به من ربطی نداره 

متاهلم بچه هم ندارم فردا سالگرد ازدواجمونه😃😃😃😃

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
بحث اصلا این نیست که کسی ازت استفاده کنه بحث سر اینه که به هر حال آدم دوست داره برای خودش و لااقل بر ...

🌻🌻🌻🌻

دقیقا یکی از شاخصه ها و المانهای تفکر دوران تحجر همین مطلب هست که  ازدواج میکنیم ، چون همه اینکارو میکنن. بچه دار میشیم چون همه بچه دار میشن. و...

بچه دار بشید برای دوران پیری!!! شوهر کنید برای داشتن همزبون!!! 

چند نفر از پدر و مادرها، فرزندان خودشون رو همراه و یاور و همزبون خوبی دیدند در دوران پیری؟؟؟؟

چند خانم بعد از ازدواج احساس کردند که یار و یاور و همدل و هم احساس خوبی دارند؟؟؟ 

یک نگاه ساده و گذرا به آمار افزایش وحشتناک طلاق، و چند دقیقه پای درد و دل اکثر پدر و مادرها نشستن ، به وضوح نشون میده که  داشتن عصای دست و یک همزبون و همدل، دلایل کافی ای نیستن برای ازدواج و بچه دارشدن.

این دو کار، نقطه ی عطف زندگی هر شخص هست که باید با حوصله ی زیاد، آرامش، داشتن دلایل خوب و کافی، بلوغ فکری و احساسی ، داشتن امتیت نسبی مالی، و چندین شاخصه ی دیگه، درموردش فکر کرد و بعد انجام داد. 

حالا یا در 25 سالگی یا 125 سالگی.

در مورد خطرات پزشکی بارداری بعد از30 سالگی هم عرض کنم که: اگر شخصی تا 30 سالگی شرایط فرزند آوری رو در خودش ندیده، و اینکار رو نکرده باید بهش آفرین گفت که حاضر نشده بخاطر دلایل پزشکی یا احتماعی یا هر چی،  انسانی رو بوجود بیاره که نمیتونه احساس خوشبختی و آرامش رو بهش بده. بعد از اون سن هم قطعا با همفکری همسرش و پزشکان، اگر شرایط و دلایل خوبی برای پدر و مادر شدن ، داشته باشن ، راهکارهایی هم وجود داره.

خداروشکر که خوشبختی عزیزم. نگران من نباش شناگر ماهریم من تا حالا چون هر کسی که حرف منو زده کیس مناس ...

من کلا با این اظهار نظر ها توی دنیای واقعی مخالفم ولی چون تاپیک زدی میخوام یه حقیقتی رو بگم

یه مساله ای هست اینو در نظر داشته باش شاید اون کسی که داره این حرفو میزنه چیزایی رو میبینه که میخواد شما هم ببینی

مثلا ممکنه شما به شکل افراطی و وسواس گونه ، خواستگارهایی که میشه در موردشون فکر کرد رو هم رد میکنی بخاطر همین با ادبیات افتضاحش مثلا خواسته اهمیت قضیه رو روشن کنه

من میگم یکی رو میبینی میگه من اگه تا آخر عمرم هم مجرد بمونم برام مساله ای نیست این دختر اگه همه رو الکی رد هم بکنه مشکلی نیست ولی یکی میگه نه من قصدم اینه که بالاخره یه روزی ازدواج کنم اینجاست که باید شانس ازدواج موفق رو با سخت گیری از دست نده

چه بسیار دخترایی رو میبینیم که الان توی دهه چهارم زندگی شون هستن و از اینکه خواستگار های متناسبشون رو توی سن پایین تر با دلایل سطحی رد کردن ناراحتن. 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خدا شاهده من از کسی سوال نمیکنم اصلا و طرف تا خودش حرف نزنه به خودم اجازه نمیدم چیزی بپرسم و اگه اون ...

مبارکههههههههههههه.

منم والا ازاوناش نیستم هی سوال کنموفضولی ...

خداروشکرازدواج کردی ...فقط چرا باردارنیستی زود دست به کارشو دیرمیشه ها

🌻🌻🌻🌻 دقیقا یکی از شاخصه ها و المانهای تفکر دوران تحجر همین مطلب هست که  ازدواج میکنیم ، ...

نظرات شما تا یه حدی به نظرم درسته این که آدم نباید از حول حلیم بیافته تو دیگ رو قبول دارم ولی این که آدم به هم زبون یا بچه احتیاج نداره به نظرم اشتباهه چون به هر حال پدر و مادر همیشه بالای سر آدم نیستن و ما خانوم ها باید فکر یه پشتیبان برای خودمون باشیم من خاله خودم بعد از این که شوهرش فوت کرد خیلی تنها بود میگفت اگه کولر خونم خراب بشه یا لوله ای تو خونم بترکه تنهایی نمیتونم کاری کنم جرات هم ندارم کسی رو بیارم خونم تعمیر کنه چون تنهام. بچه هم اگه آدم یه همسر خوب و هم دل داشته باشه که حرفشون در تربیت فرزند با هم یکی باشه معمولا خوب از آب در میاد من خانواده خودم و شوهرم خدا رو شکر به بزرگترامون بسیار اهمیت میدیم شوهرم پنج تا خوار برادرن که همیشه جمعه به جمعه خونه مادرشوهرم جمع میشن مادر شوهرم با نوه هاش کلی خوش میگذره بهش خود مادر شوهر هم تا وقتی مادر شوهرش زنده بود همه کاری براش کرد الان هم خودش یه مادر پیر داره که همشون هواشو دارن آدم همیشه جوون نمیمونه بایداگه بچه نداشته باشی پس اون زمان باید چیکار کنی تو این دوره زمونه ای که اگه جنازت تو خونه بگنده هم همسایه ات نمیاد ببینه کجایی.

مبارکههههههههههههه. منم والا ازاوناش نیستم هی سوال کنموفضولی ... خداروشکرازدواج کردی ...فقط چرا با ...

ممنون😀

والا جونم برات بگه بچه داشتن تو این شرایط حماقته😂😂😂

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
چرا وقتی کسی از نزدیکان یا دوستهای آدم متاهل میشه انگار که شق القمر کرده و طوری ژست میگیره برای آدم ...

نه اصلا به این حرفا نیست که دیره یا زوده باید موقعیت و شرایطش پیش بیاد 

والا مجرد موندن خیلی بهتر از ازدواج بده!

اما خب ادم های طبیعی در شرایط عادی ازدواج میکنن و بچه میارن حالا این که شرایطش پیش نیاد ادم باید روزهای خوش جوانیش رو در حسرت ازدواج به باد بده خب غلطه اما اینکه کلا بعضیا از ازدواج کردن و از بچه اوردن کلا بیزارن یکم عجیبه!

تازه بنظرم 25 سال اصلا سن ازدواج نیست  بنظرم زوده!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.