2777
2789

بحث اصلا این نیست که کسی ازت استفاده کنه بحث سر اینه که به هر حال آدم دوست داره برای خودش و لااقل برای دوران پیری و از کار افتادگیش بچه داشته باشه و این هم بهترین زمانش همین 25تا30سال هست بعدش برای سلامتی خودت خوب نیست به غیر از اون آدم وقتی ازدواج میکنه دلش میخواد یه فرصتی هم برای عشق و عاشقی با همسرش و تفریحات دونفره خودشون و لذت بردن از زندگی دو نفرشون داشته باشه بعدش بچه دار بشه حالا شما حساب کن اگه دیر ازدواج کنی برای این که خدای نکرده خطر بچه دار نشدن نداشته باشه برات مجبور میشی سریع هم بچه دار بشی البته من این حرفای بقیه رو هم اصلا قبول ندارم که هی به آدم میگن وقتش میگذره چرا شوهر نمیکنی چون واقعا این دست خود آدم نیست خاستگار خوب که تو خیابون نریخته خوب اگه باشه که آدم بدش نمیاد یه همراه و هم زبون خوب داشته باشه؟ من خودم هم 26سالگی ازدواج کردم یعنی تا شوهر کردم نصف عمر شدم از دست حرف مردم. ولی به نظر اگه خواستگار خوب برات اومد معطل نکن چون به هر حال گل بی عیب خداست. و هیچ آدمی کامل نیست و همه چیز رو با هم نداره.

چرا وقتی کسی از نزدیکان یا دوستهای آدم متاهل میشه انگار که شق القمر کرده و طوری ژست میگیره برای آدم ...

به خاطر همین حرف ها زندگیم رو سخت کردم

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راضی ان از مجردیم یه مدته دیگه عاشقشم ...بیشتر کسایی ک متاهلند هر کدوم به نوعی مشکل دارند  و من شکر خدا پی بردم فعلا خونه بابا موندن بهترین کار دنیاست ..هیچ چیز مجردی نمیشه

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
چی بگم والا، من متنفرم ازونایی که فضولی میکنن چرا ازدواج نکردی یا برا بچه اوردنت دنبال دکترن که چندس ...

وایییییییی چقققققدر رو اعصابن😤😤😤😤😤من که میخوام دفعه بعد هر کی گفت چنان جوابی بدم که تا سالها بره تو افق محو شه

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
خوش به حال اون مجردی که همچین آدمهایی رو میبینه    

زنبق مجردی ؟

ببین مشکل و عیب ما اینه که زیادی به حرف مردم بها میدیم 

بعضی ها تفکراتشون قدیمیه 

فکر میکنند افتخار هر زنی شوهر کردن و بچه اوردنه 

ولی نباید شما تحت تاثیر این حرفها قرار بگیرین 

این شمایید که دارید زندگیتون را زندگی میکنید ... توش هدف برای خودتون دارید و باید براش تلاش کنید 

اصلا این حرفها نباید برات مهم باشه 

یا با بی محلی رد شو برو یا بگو اوه چه خبره مگه مسابقه هست که تند تند شوهر میکنید 

شما برو برای زندگیت برنامه بچین 

پیشرفت کن 

به ارزوهات برس 

خوشبخت باش برای خودت 

حالا هر وقت سر راهت مرد خوبی پیدا شد بهش فکر کن 

1000 سال نوری مجرد بمونی شرف داره به ازدواج با کسی که زندگیتو را میسوزونه 

ازدواج با مرد خوب فقط خوبه ... بقیش به درد نمیخوره 

پس حواست باشه تحت تاثیر حرف و کنایه این و اون عجله نکنی و انتخاب اشتباه انجام بدی

ازین انتخابهای اشتباه شما به تعداد زیاد تو همین جامعه کوچک نی نی سایت داری میبینی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
بحث اصلا این نیست که کسی ازت استفاده کنه بحث سر اینه که به هر حال آدم دوست داره برای خودش و لااقل بر ...

همه ی حرفهاتو قبول دارم عزیزم.

اطرافیان من باید شعور داشته باشن و بفهمن که وقتی من اصلا خواستگاری ندارم پس نباید از این حرفها بزنن به قول خودت خاستگار خوب که تو خیابون نریخته که اگه ریخته بود هم من نمیرفتم یکی شونو جمع کنم. 

زنبق مجردی ؟ ببین مشکل و عیب ما اینه که زیادی به حرف مردم بها میدیم  بعضی ها تفکراتشون قدیمیه ...

1000 سال نوری مجرد بمونی شرف داره به ازدواج با کسی که زندگیتو را میسوزونه  لاااااااااااااایک

همه ی حرفهاتو قبول دارم عزیزم. اطرافیان من باید شعور داشته باشن و بفهمن که وقتی من اصلا خواستگاری ن ...

استارتر عزیز هر جور که دوست داری زندگی کن و ازش لذت ببر 

به خاطر حرف دیگران واقعا زندگی خودم و شوهرم به کجاها که نکشید

خودت باش به خاطر خودت زندگی کن نه دیگران 

دیگران خوب باشی حسودی می کنن بد باشی غیبتت

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
بله مجردم    

النم به جای فکر به حرف مردم برو برای خودت خوش باش

اگه متولد 72 هستی همسن خواهر منی 

میدونم چی میگی 

غصه نخور .. عجله هم نکن ... 

مجرد هم موندی فدای سرت 

عمه من مجرده  کیف دنیا را میکنه 

کار کرد الانم بازنشسته هست 

استارتر عزیز هر جور که دوست داری زندگی کن و ازش لذت ببر  به خاطر حرف دیگران واقعا زندگی خودم و ...

همین طوره. من سرم تو لاک خودمه و آزارم به کسی نمیرسه ولی دلم به حال پدر و مادرم میسوزه که با شنیدن این حرفها تو فکر میرن

همین طوره. من سرم تو لاک خودمه و آزارم به کسی نمیرسه ولی دلم به حال پدر و مادرم میسوزه که با شنیدن ا ...

پدر و مادر شما زمانی غصه میخورن که شما به خاطر حرف مردم عجله کنی و انتخاب شایسته ای نداشته باشی 

الانم برو برای خودت و کارهای مفید انجام بده کارهایی که دوست داری 

درس بخونی 

کار کنی 

هنری یاد بگیری .. مهارتی کسب کنی 

همه ی حرفهاتو قبول دارم عزیزم. اطرافیان من باید شعور داشته باشن و بفهمن که وقتی من اصلا خواستگاری ن ...

ولی بازم به قول دوستان خودتو اذیت نکن هروقت یه خوبش اومد ازدواج کن فقط قبل از این که با کسی ازدواج کنی اولویت های خودتو مشخص کن تا هروقت کسی زنگ میزنه خونتون از خانوادش بپرسی اگه اون شرایط اصلی رو نداشت اصلا نیاد من خودم تا مجرد بودم بزرگترین خستگیم از همین خاستگارا بود که وقت و بی وقت میومدن بعد میدیدم اصلا خوب نیست فقط هی باید خم و راست شی چای ببر میوه بیار بشین یه ساعت جلوشون تا خوب ببیننت و.....پدرم در میومد یعنی وقتی ازدواج کردم اولین خوشحالیم این بود که از شر خاستگارا راحت میشم. من خودم چند تا شرط اصلی داشتم که به مامانم گفته بودم پشت تلفن ازشون میپرسید اگه اون مدلی نبودن میگفتم نمی خواد بیان اصلا الانم خدا رو شکر شوهرم دقیقا همونیه که دوست داشتم و به شدت مثل هم فکر میکنیم.