اینجا کسی قرص ونلافاکسین برای افسردگی مصرف کرده؟ دکتر به من داده اما زندگیمو مختل کرده، عوارضش برام خیلی زیاده. بدن درد و کمردرد شدید کبودی پا داده حس کار کردن ندارم. کسی بوده مثه من باشه؟
عزیزم برو پیشدکترت بگو این علائم و داری شاید مال این قرصا باشه شایدم مشکل دیگه ای داشته باشی خدای نکرده برات ازمایش مینویسه
ولی من ی مدت میخوردم خیلی بهم ریخته بودم اخر دوزش وکم کردم و قطعش کردم
فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و....... امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا میترسد. (بحار، ج ٧٥، ص ٩٩)... در امانت ها خیانت نکنیم ...#خودسازی
من سردرد شدید میگرفتم اگه ی روز نمیخوردم ترسیدم بهش معتاد بشم سرگیجه میگرفتم احساس گریه و غم و غصه بهم دست میداد اگه میتوتی کم کم بذارش کنار
فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و....... امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا میترسد. (بحار، ج ٧٥، ص ٩٩)... در امانت ها خیانت نکنیم ...#خودسازی
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....