2777
2789
عنوان

قرص ونلافاکسین

86420 بازدید | 61 پست

سلام 

اینجا کسی قرص ونلافاکسین برای افسردگی مصرف کرده؟ دکتر به من داده اما زندگیمو مختل کرده، عوارضش برام خیلی زیاده. بدن درد و کمردرد شدید کبودی پا داده حس کار کردن ندارم. کسی بوده مثه من باشه؟

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

عزیزم برو پیشدکترت بگو این علائم و داری شاید مال این قرصا باشه شایدم مشکل دیگه ای داشته باشی خدای نکرده برات ازمایش مینویسه

ولی من ی مدت میخوردم خیلی بهم ریخته بودم اخر دوزش وکم کردم و قطعش کردم

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

من سردرد شدید میگرفتم اگه ی روز نمیخوردم ترسیدم بهش معتاد بشم سرگیجه میگرفتم احساس گریه و غم و غصه بهم دست میداد اگه میتوتی کم کم بذارش کنار

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بالاخره چی کار کردی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
نه اتفاقا به خواب راحت و آروم کمک می‌کنه 

عزیزم شما هم آلوینتا 37.5میخورین لاغر نمیکنه؟من خیلس لاغرم اخه شنیذم لاغر میکنه ولی سرترالین چاق میخوام چاق شم وسواس فکری دارم دکتر بهم آلوینتا داده 

عزیزم شما هم آلوینتا 37.5میخورین لاغر نمیکنه؟من خیلس لاغرم اخه شنیذم لاغر میکنه ولی سرترالین چاق میخ ...

فکرنکنم لاغرکنه منم لاغرم، کاش اونایی که میدونن بیان بگن منم نمیخوام لاغرتر بشم