2777
2789
عنوان

قرص ونلافاکسین

| مشاهده متن کامل بحث + 86633 بازدید | 61 پست
نمیدوتم اره کاش بگن ولی گفتن از خانواده ی فلوکسیتینه و لاغر میکنه من به جاش آسنترا خریدم

منکه بیش از دوساله همینو بهم دکترم داده میگم عوضش کن میگه نه چراعوضش میکنی،دکتر شماکفت لاغرمیکنه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه بیش از دوساله همینو بهم دکترم داده میگم عوضش کن میگه نه چراعوضش میکنی،دکتر شماکفت لاغرمیکنه؟؟

اره عزیزم گفتم خیلی لاغرم گفت اشکال نداره بخور بعدا بهت قرص میدم چاق میکنه ولی از داروخونه هم پرسیدم گفت چون اشتهارو کم میکنه لاغر میکنه منم هی به دکتر گفتم ننویس نوشت ولی من خودم نخریدم چون بیش از اندازه لاغرم آسنترا کفتن خوبه و همون عملکردو داره خریدم ولی فعلا مصرف نکردم منتظرم پریود شم بعد 

اره عزیزم گفتم خیلی لاغرم گفت اشکال نداره بخور بعدا بهت قرص میدم چاق میکنه ولی از داروخونه هم پرسیدم ...

چرا مگه به پریودی ربط داره ؟تاحالا اصلا استفاده نکردی ونلافاکسین مگه؟؟

اره عزیزم گفتم خیلی لاغرم گفت اشکال نداره بخور بعدا بهت قرص میدم چاق میکنه ولی از داروخونه هم پرسیدم ...

ببین من هم مصرف میکنم اولش اشتها راکم میکنه ولی بعد به اشتهای نرمالت برمیگردی

شما دوز چند و اینکه چندوقته؟راضی؟؟میشه پیامارو بخونی وجواب منم بدی

من چند سال میخورم.زایمان که کردم پسرم خیلی گریه میکرد ومن ارامش نداشتم.پزشک تجویز کرد تااروم باشم.دوز ۳۷/۵.ساخت شرکت فارابی .الانم اگر نخورم زود از کوره درمیرم در رابطه بافرزندانم😁😁🙁

من چند سال میخورم.زایمان که کردم پسرم خیلی گریه میکرد ومن ارامش نداشتم.پزشک تجویز کرد تااروم باشم.دو ...

منم چندسال سیتالوپرام دکتر داد اونم عالی بود بعد با ی اتفاق بی خوابی هم گرفتم و دکتر دیگه ای اینو ب جا سیتالوپرام داد همدردیم منم ازدست بچهام دیوونه شدم....من دوز۷۵🥺کاش منم کمش کنم،کلا از۲۰سالگی داروخوردم....

2790
2778
2791
2779
2792