2777
2789
عنوان

قرص ونلافاکسین

| مشاهده متن کامل بحث + 86633 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما هم آلوینتا 37.5میخورین لاغر نمیکنه؟من خیلس لاغرم اخه شنیذم لاغر میکنه ولی سرترالین چاق میخ ...

من الونتا ۳۷/۵ میخورم کللللی چاق شدم من رژیم گرفتم الان ؛؛ اصلا لاغر نمیکنه اصلااا

من الونتا ۳۷/۵ میخورم کللللی چاق شدم من رژیم گرفتم الان ؛؛ اصلا لاغر نمیکنه اصلااا

سلام خوبی شما سلامتی انشاالله ببخشید منم دکتر بهم داده ،در کنار سیتالوپرام بخورم دوز 37.5خواب اوره قرصش؟شما چه ساعتی از روز میخوردی ؟وعوارض نداشت برا شما؟

اره واقعااااا هی گفتم لاغرترم میکنه میگفت اشکال ندارع باشه بعدا درستش میکنیم وزنتو😐😐

سلام گلم اتفاقا من اوایل مصرف اومدم رو فرم پنج کیلو اضافه وزن داشتم الان دوزش اومد پایین لاغر شدم حس میکنم واسه همه ی مدل نیست 

منم چندسال سیتالوپرام دکتر داد اونم عالی بود بعد با ی اتفاق بی خوابی هم گرفتم و دکتر دیگه ای اینو ب ...

سلام خوبی شما سلامتی انشاالله من هم دوز 75دکتر بهم داده خوردم ولی استرس دارم ؟انگار خیلیه دوز 75بعد افزایش وزن نداشتید

2790
2778
2791
2779
2792