بستگی داره دختر من قبل چهل روز همچی میگرفت به بعد دیگه نگرفت حتی شیشه.در مورد اینکه که میگی دستش رو تو دهنش میکنه عادیه تو این سن کم کم داره لثه آماده میشه واسه دندون و بچه ها دست یا هر چیزی رو تو دهنشون میکنن.
کمتر پیش میاد این عادت ها بمونه رو بچه دختر من تو این سن خیلی زبونش رو در میورد تا 6 ماهگی این عادت رو داشت بعد کم کم فراموش کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پستونك خيلي خوبه و دكتر دختر من خيلي توصيه ميكنه منتها دختر من فقط شير خودم رو ميخوره . با كليييي تلاش دكتر و پرستار حدود يك ماه پستونك خورد ديگه نخورد. ولي اون يه ماه خيلي راحت بودم خيلي خوب بود.
سلام.عزیزم.منم تا حالا پستونک ندادم.شیرمم کمه شیر خشک میدم هم شیرخودم..خیلی مرددم ک پستونک بدم یا نه ..همش دستاشو میخوره مثلا پتویی چیزی روش باشه میکشه دهنش
منم میدونم طبیعیه آخه از لحاظ روانشناسی بچه ها در مرحله دهانی هستن با دهنشون دنیا رو میشناسن ...
دختر خالم الان 11سالشه شصتشو میمکه.هر کاری کردن ترک نکرده..البته الان بزرگ شده خجالت میکشه جلو جمع اینکارو نمیکنه.تو تنهایی یا وقتی خوابه!!!من چند بار به بچم پستونک دادم نخواسته میخوام بهش بدم و ن زیاد