2777
2789
عنوان

پستونک

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست

بستگی داره دختر من قبل چهل روز همچی میگرفت به بعد دیگه نگرفت حتی شیشه.در مورد اینکه که میگی دستش رو تو دهنش میکنه عادیه تو این سن کم کم داره لثه آماده میشه واسه دندون و بچه ها دست یا هر چیزی رو تو دهنشون میکنن.

کمتر پیش میاد این عادت ها بمونه رو بچه دختر من تو این سن خیلی زبونش رو در میورد تا 6 ماهگی این عادت رو داشت بعد کم کم فراموش کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پستونك خيلي خوبه و دكتر دختر من خيلي توصيه ميكنه منتها دختر من فقط شير خودم رو ميخوره . با كليييي تلاش دكتر و پرستار حدود يك ماه پستونك خورد ديگه نخورد. ولي اون يه ماه خيلي راحت بودم خيلي خوب بود.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
دقیقا منم بخاطر همین ندادم ولی خیلیا الان سرزنشم میکنن میگن دیر میخوای پستونک بدی باید خیلی قبل میدا ...

ن بابانگران نباش پسرمنم سه ماهشه دستاشومیخوره بعضی اوقات یادشون میره بعدا

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
بنظرتون الان پستونک میگیره

سلام.عزیزم.منم تا حالا پستونک ندادم.شیرمم کمه شیر خشک میدم هم شیرخودم..خیلی مرددم ک پستونک بدم یا نه ..همش دستاشو میخوره مثلا پتویی چیزی روش باشه میکشه دهنش 

منم میدونم طبیعیه آخه از لحاظ روانشناسی بچه ها در مرحله دهانی هستن  با دهنشون دنیا رو میشناسن ...

دختر خالم الان 11سالشه شصتشو میمکه.هر کاری کردن ترک نکرده..البته الان بزرگ شده خجالت میکشه جلو جمع اینکارو نمیکنه.تو تنهایی یا وقتی خوابه!!!من چند بار به بچم پستونک دادم نخواسته میخوام بهش بدم و ن زیاد

دختر خالم الان 11سالشه شصتشو میمکه.هر کاری کردن ترک نکرده..البته الان بزرگ شده خجالت میکشه جلو جمع ا ...

چند وقتشه

دختر من دیگه نمیگیره 

هرکاری کردم امروز نگرفت قبلا میگرفت