بستگی داره دختر من قبل چهل روز همچی میگرفت به بعد دیگه نگرفت حتی شیشه.در مورد اینکه که میگی دستش رو تو دهنش میکنه عادیه تو این سن کم کم داره لثه آماده میشه واسه دندون و بچه ها دست یا هر چیزی رو تو دهنشون میکنن.
کمتر پیش میاد این عادت ها بمونه رو بچه دختر من تو این سن خیلی زبونش رو در میورد تا 6 ماهگی این عادت رو داشت بعد کم کم فراموش کرد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پستونك خيلي خوبه و دكتر دختر من خيلي توصيه ميكنه منتها دختر من فقط شير خودم رو ميخوره . با كليييي تلاش دكتر و پرستار حدود يك ماه پستونك خورد ديگه نخورد. ولي اون يه ماه خيلي راحت بودم خيلي خوب بود.
سلام.عزیزم.منم تا حالا پستونک ندادم.شیرمم کمه شیر خشک میدم هم شیرخودم..خیلی مرددم ک پستونک بدم یا نه ..همش دستاشو میخوره مثلا پتویی چیزی روش باشه میکشه دهنش
منم میدونم طبیعیه آخه از لحاظ روانشناسی بچه ها در مرحله دهانی هستن با دهنشون دنیا رو میشناسن ...
دختر خالم الان 11سالشه شصتشو میمکه.هر کاری کردن ترک نکرده..البته الان بزرگ شده خجالت میکشه جلو جمع اینکارو نمیکنه.تو تنهایی یا وقتی خوابه!!!من چند بار به بچم پستونک دادم نخواسته میخوام بهش بدم و ن زیاد