2821
2789
ببین شاید الان زیاد باشه ولی تا بیست سال دیگه که دخترتون بزرگ میشه مطمئن باش همه اسمشون دیگه بیشتر ا ...

نه آخه منظورم از الن مثلا آمار سال ۹۵ و ۹۶هست 

خب وقتی  نوزادان این دوسال 

بیشترین فراوانی اسمشون 

همون فاطمه و زهرا و نازنین زهراست و رتبه چهارم یا پنجم ک دقیق یادم نیست زینب هست 

ینی بیست سال دگ تو هم سنو سالای دخترم این اسما هنوز هستن و زیادن

مگر اینک خودشون عوض کنن 

ازت ممنونم دوستم ک منو از نظرت مطلع کردی 🌷🌷🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرم زینب یانازنین زینب هم خیلی قشنگه منم دوست دارم ولی زینب همش خاری دوران کشید 

اره چرا منم این فکرو میکنم 

البته خدا عاقبت همه بچه ها را بخیر کنه والبته زینب اسم خیلی خوب و محترمیه 

فاطمه و زینب هردو خوبن اما باز زینب شاید بهتر باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من  فاطمه زهرا رو دوست دارم اما میترسم چون طولانیه فاطی صداش کنن

اسم زیبایی هست

همه چیز تو صدا کردن بخ خودتون و بچتون برمیگرده 

من خودم ازاین اسمام ک اخرش ه راده و اکثرا برمیدارن وقت صدازدن 

اما چون خانوادم کامل صدا میزنن 

وهمون کوچیکی اگ کسی ناقص میگفت نمذاشتم ادامه دار بشه 

دگ ندیدم کسی اونجوری صدام کنه

ول کنید دیگه این اسمهارو میلیونها ازش گذاشتن بچه ده نودی گناه داره

عزیزم واقعااسمای عجیب غریب زیادمیذارن مثلادایی من اسم پسرش گذاشته کارن اون بزرگ شدبه نظرم اصلاخوب نیست بااین اسم صداش کنن منکه خوشم نمیاد...یامثلایکیش گذاشته کسرامنکه اصلاخوشم نمیاد....البته هرکسی یه نظری داری  

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
نه آخه منظورم از الن مثلا آمار سال ۹۵ و ۹۶هست  خب وقتی  نوزادان این دوسال  بیشترین ...

عزیرم من که شهرستانم به شخصه این اسمارو نمیبینم یا خیلی کم....  ببخشید اما آمار ایران اصلا درست نیست معلوم نیست واسه چه سالیه که تکرار همونو میزنن. اصلا به خودشون زحمت نمیدن کار کنن. واست اسم قرآنی نوشتم از نت گرفتم اونارو هم نگاه بکن. خلاصه چیزی بزار که مث من یروز دو اسمه نشه.  من حتی قهر میکردم که منو این اسم صدا نزنین.  یا داداشمو..   منو مسخره میکردن بخاطر اسممو بدتر میگفتن. اسمم ز ی ن ت بود. خودتم میگی شاید اونا اسمشونو عوض کرده باشن پس احتمال میدی که بچه های امروز نپسندن وس یچیز بزار که خوشش بیاد. 

2823
2791
2779
2792