2821
2789
عزیزم واقعااسمای عجیب غریب زیادمیذارن مثلادایی من اسم پسرش گذاشته کارن اون بزرگ شدبه نظرم اصلاخوب نی ...

کارن و کسرا ، دو اسم فوق العاده زیبا هستن!

اصلا هم عجیب و غریب نیست! چه حرفایی آدم می شنوه!

من تو درجه یکام این اسمارو ندارم خداروشکر 😁ازاین بابت خیالم راحته  اما اگ خیلی دوست داری فک ن ...

اختلاف سنیشون زیاده ولی اونا رو هم دقیقا همینجوری صدا میکنیم دیگه. فاطمه ، زهرا، نه پیشوندی نه پسوندی😐

خدایا شکرت🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف سنیشون زیاده ولی اونا رو هم دقیقا همینجوری صدا میکنیم دیگه. فاطمه ، زهرا، نه پیشوندی نه پسوند ...

ما هم چندتا فاطمه تو اقوام دورتر داریم

مثلا

به یکی میگیم فاطمه خانم 

به یکی میگیم فاطمه کوچولو البته خودش میگه من فامطه ام 😄😄😄

اده منم همین حسو دارم 👍

ولی استارتر جان، منم با اکثریت موافقم، اگه اصرار به اسم مذهبی داری، یه اسم جدیدتر بذارید، شک نکنید دخترتون بزرگ شه، ازتون شاکی میشه.

یک دنیا اسم خوشگل و با مفهوم و معانی زیبا داریم، احترام به ائمه سر جای خود، اما به دختر خودتون هم احترام بذارید و در حقش ظلم نکنید.

عزیزم واقعااسمای عجیب غریب زیادمیذارن مثلادایی من اسم پسرش گذاشته کارن اون بزرگ شدبه نظرم اصلاخوب نی ...

حالا نه اسم عجیب غریب نه اسمهای خیییییلی قدیمی 

من خودم میخام اسم دخترمو بذارم پارمیس

اصیل ایرانیه

به نظرم زهرا و حلما قشنگترن حلما هم لقب حضرت زینب هست 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

استارتر عزیز،انشاءالله به سلامتی   

هرسه تا اسم خیلی قشنگن  ،و هییچ وقت قدیمی نمیشن،

چون فراوانیشون زیاده،و نوزادای زیادی به این اسم ها،نام گذاری میشن

من به اسم زینب رای دادم و دوسش دارم  

به خرافات تعداد خیلی کمی از افراد مسن و قدیمی و افرادی که به دلیل سطح مطالعه و... پایین تر ،توی این دوره زمونه  و قرن 21حرفای عجیب و کاملا بی اساس در مورد تاثیر یه اسم در سرنوشت و خوشبختی و بدبختی بچه میزنن توجه نکن.هیچ ربطی نداره

استارتر عزیز،انشاءالله به سلامتی     هرسه تا اسم خیلی قشنگن   ،و هییچ وقت قدیمی نم ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی 🌷🌷🌷🌷

منم با شما موافقم 👍

و نگاه کردم تاریخ زایمانم نزدیکای ولادت حضرت زینب میشه و ولادت ایشون سالگرد عقدمم هست 🌷

به احتمال زیاد همین اسمو میذاریم برا نی نی 😍

2824
2823
2791
2779
2792