2821
2789
عزیزم واقعااسمای عجیب غریب زیادمیذارن مثلادایی من اسم پسرش گذاشته کارن اون بزرگ شدبه نظرم اصلاخوب نی ...

الان مثلا دوران ما بیشتر شاید اسمشون مریمو،  فاطمه ،  ناهیدو اینجور چیزا بود و واسمون این اسما عادیه. ولی بچه های الان که همه دارن این اسمارو میگیرن به نظرم بزرگ که بشن واسه اونا هم خیلی عادیه و شاید از اسمای ماها ایراد بگيرن بگن قدیمیه. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته که خیلیا الان اسم بچه رو فاطمه و زینب میزارن ولی اینا فقط تو شناسنامه است خودشون یه چیز دیگه صداش می زنن

اینا رو تو اطرافیان دیدم:زینب رو دنیا، معصومه رو هستی، فاطمه رو ستایش، زهرا رو پریا و...... صدا می زنن

درسته که خیلیا الان اسم بچه رو فاطمه و زینب میزارن ولی اینا فقط تو شناسنامه است خودشون یه چیز دیگه ص ...

یعنی بچه که به دنیا میاد یه اسم مذهبی و یه اسم امروزی برا صدا زدن رو بچه میذارن

یعنی بچه که به دنیا میاد یه اسم مذهبی و یه اسم امروزی برا صدا زدن رو بچه میذارن

به نظرم خیلی بده بچه دو اسم داشته باشه. باعث میشه روابط اجتماعی و خانوادگیش کاملا از هم جدا بشه و دو تا شخصیت متفاوت.پیدا کنه...

خدایا شکرت🙏

موندم چیکار کنم

من تو درجه یکام این اسمارو ندارم خداروشکر 😁ازاین بابت خیالم راحته 

اما اگ خیلی دوست داری فک نمیکنم مسئله ای باشه چون اختلاف سنیشون خیلیه دگ درسته!!؟؟

2823
2791
2779
2792