2777
2789
عزیزم واقعااسمای عجیب غریب زیادمیذارن مثلادایی من اسم پسرش گذاشته کارن اون بزرگ شدبه نظرم اصلاخوب نی ...

الان مثلا دوران ما بیشتر شاید اسمشون مریمو،  فاطمه ،  ناهیدو اینجور چیزا بود و واسمون این اسما عادیه. ولی بچه های الان که همه دارن این اسمارو میگیرن به نظرم بزرگ که بشن واسه اونا هم خیلی عادیه و شاید از اسمای ماها ایراد بگيرن بگن قدیمیه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته که خیلیا الان اسم بچه رو فاطمه و زینب میزارن ولی اینا فقط تو شناسنامه است خودشون یه چیز دیگه صداش می زنن

اینا رو تو اطرافیان دیدم:زینب رو دنیا، معصومه رو هستی، فاطمه رو ستایش، زهرا رو پریا و...... صدا می زنن

درسته که خیلیا الان اسم بچه رو فاطمه و زینب میزارن ولی اینا فقط تو شناسنامه است خودشون یه چیز دیگه ص ...

یعنی بچه که به دنیا میاد یه اسم مذهبی و یه اسم امروزی برا صدا زدن رو بچه میذارن

یعنی بچه که به دنیا میاد یه اسم مذهبی و یه اسم امروزی برا صدا زدن رو بچه میذارن

به نظرم خیلی بده بچه دو اسم داشته باشه. باعث میشه روابط اجتماعی و خانوادگیش کاملا از هم جدا بشه و دو تا شخصیت متفاوت.پیدا کنه...

خدایا شکرت🙏

موندم چیکار کنم

من تو درجه یکام این اسمارو ندارم خداروشکر 😁ازاین بابت خیالم راحته 

اما اگ خیلی دوست داری فک نمیکنم مسئله ای باشه چون اختلاف سنیشون خیلیه دگ درسته!!؟؟

2827
2791
2779
2792