2821
2789
دوست گلم اگه اعتقاد و ایمان به کمک اهل بیت داری بین همین دو اسمی که انتخاب کردی بهترینن  اینکه ...

ممنونم گلم 

با نظراتت هم عقیده ام کاملا 😗بخصوص درمورد ستم دیدن و اسم زینب 

من چیزایی تو وجود حضرت زینب دیدم ک عجیب بدلم نشسته 

اما خوب الن جو اینطوره دگ 

ظاهر بالاتراز باطنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم  با نظراتت هم عقیده ام کاملا 😗خصوص درمورد ستم دیدن و اسم زینب  من چیزایی تو ...

دین همیشه غریب بوده

دلت رو بد نکن.

به خدا و اهل بیت بسپر

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

من فاطمه رو دوست دارم.‌‌‌..

این یه تفکریه که قدیمیا داشتن که اگه اسم بچه ات رو بذاری زینب رنج میکشه و.....خیلی اعتباری نداره....وگرنه این همه آدم واسه زیبایی و مذهبی و باکلاس بودن اسم پسرشون رو میذارن بنیامین...بنیامین به معنی مصیبت زده اس و حضرت یعقوب وقتی دید با تولد پسرش همسرش راحیل فوت کرد این اسم رو روش گذاشت....

من نازنین زینب دوست ندارم ولی فاطمه و زینب اسامی هستن که هیچوقت قدیمی نمیشن...اسامی اصیل و ریشه دار...اگه دقت کنی نازنین زهرا و بقیه ترکیبات نازنین یه روز خییییلی میذاشتن اما الان کم شده ولی فاطمه و زهرا و زینب هنوز پابرجاست....خیلیا میگن این اسامی قدیمیه...نظر همه محترمه و درستش اینه که به هم احترام بذاریم....من فکر میکنم همونطوری که یه روزی یه سری اسمهایی بودن که خیلیا به نشونه به روز بودن میذاشتن و حالا کم کم داره قدیمی میشه...خیلی اسم های الان هم ۲۰ سال دیگه دمده میشه...البته تو این میون اسم اصیل فارسی هم ارزش زیادی داره....میتونی هم یه اسم کاملا فارسی  و با مفهوم قشنگ بذاری🌹

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
من مادرم اسمش زینبه خیلی سختی کشیده

عزیز دلم اینجا خانم هایی هستن با اسمایی امروز یا حالا به قول دوستان عجیب غریب ک هزاریک سختی کشیدن 

خیانت ،فقر،شکست احساسی و‌....

تاثیر اسم در سرشت آدمه نه در سرنوشت 

یک سری موضوعات جنبه های زیادی داره ک نوشتن درموردش یک طومار میشه 

درهرصورت ممنونم ک وقت گذاشتی 

مشکلش چیه عایا ؟!

اسمای مذهبی قشنگتر هست چیزی که خودشم در آینده خوشش بیاد.  مثلا خودم اسمم چیزی بود که دوست نداشتم و از بچگی همه یه اسم دیگه صدام میکردن مشابه همین اسمای شما بود. حتی تو مدرسه دوست نداشتم اسممو بگن. الان دوره عوض شده وقتی همه اسمای جدید میزارن شما هم باید روی بچت یه اسم امروزی تر بزاری اونم فقط بخاطر خودش. حالا اگه مذهبی دوست داری بازم پیدا میشه. 

چرا همه میگین قدیمیه ؟؟؟؟جدی !!!؟؟؟ منک تو ثبت احوالم نگاه کردم هنوز تو رتبه بندی اسامی رتبه چهارم ...

ببین شاید الان زیاد باشه ولی تا بیست سال دیگه که دخترتون بزرگ میشه مطمئن باش همه اسمشون دیگه بیشتر این مدلیه و چون همه اکثرا دارن اسمای جدید میزارن. 

2823
2791
2779
2792