2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید ...

240 بازدید | 57 پست

سلام .

برا عید منو شوهرم دعوامون شد سر دختر عمش .ک دوسال از شوهرم بزرگتره و مجرد ...

پیام داده بود ب شوهرم قرار فردا کنسل شد ببخشید (اسم شوهرمم اورد) ک بعدش شوهرم پیش من بهش پیام داد قرار چی ک گف اشتباهی فرستادم برات دیگه قرار شد شوهرم بهش زنگی چیزی نزنه اونم کلا منو شوهرمو بلاک کرده 

دو سه بارم با شوهرم رفتن بیرون کار داشته خرید چیزی .

حالا امروز رفتم تو ضبط شده تماسای گوشی شوهرمو گوش داد گفته بود ب شوهرم تو منو چن بار ک بردی بیرون زن همسایمون دید گفته تو خرابی هستی و ...با پسرل میگردی میان دم خونه برات پر پلاستیک خرید میارن خودشو مامانش و خواهرش باهم زندگی میکنن باباشو اصن نیس ..شوهرمم بهش گفته میام خودم با شوهرش حرف میزنم و این حرفا ک نزاشتن شوهرم بره .پدربزرگ شوهرم و عموش رفتن با شوهرش حرف زدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دعوا بگو پ‌معنی داره بره دنبالش خرید

این دختره باباش  اصن نیستش خونشونم دوره از شهر مسکن مهرن برل همین هی زنگ میزنن ب شوهر من .پررو پر رو خودشم میاد باهاش 

الان من نفهمیدم دقیقا چی گفتی,انقدر با حرص و ناراحتی نوشتی نامفهومه خودتوک میدونی بیرون رفتن برا خر ...

از قبل دعوامون اره میدونستم میرن بیرون ولی از بعد پیام مشکوکش قرار نبوده ببرش دیگه جایی

الان من نفهمیدم دقیقا چی گفتی,انقدر با حرص و ناراحتی نوشتی نامفهومه خودتوک میدونی بیرون رفتن برا خر ...

خواهر خیر ندیدم گف 

دیشب شوهرم گف ساعت ۱۲میام خونه بعد کارم میخوام برم تا جایی کاری دارم .ک بعدش گف ن نمیرم تونگو زنگ بهش زدن ک تو نیا