2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 57 پست
اگه میتونی آروم باشی و با منطق و آرامش حرف بزنی امشب بگو تا خیالت راحت بشه .بهش ابراز عشق و محبت کن ...

عزیزم هیچوقت روزای خوبتو بخاطر حرف این و اون خراب نکن .بعدها حسرت این روزا رو میخوری که چرا خرابش کردی .فقط باهاش یکی بشو و باهاش حرف بزن 

خب تو بخاطر ی همچین آدمی با شوهرت میفتی دعوا؟مادر شوهر خواهر شوهر نیسی که بگی نمیشه کات کرد.

اتفاقا با خواهر شوهرم مشکل دارم ولی سر این موضوع خیلی پشت منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب پس حق داری دیگه,قرار بوده نره چرا میره باز؟؟؟ شوهرت در قبال شما وظیفه داره,ولی انگار خودش کمک ...

مطمئنم ک الان نرفته چون بره حداقل میگه کار دارم ی چن ساعتی  شاید مال قبلا باشه 

شوهرم ۷۲ خودم ۷۸ . اولین باره مخفی کرده خودمم تعجب میکنم اخه منو شوهرم قبل اینکه زن و شوهر باشیم ی ...

چرا انقد زووووووووووود ازدواج میکنید آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخه

خب به شوهرت گیر نده الان دوستید اگ خیلی بهش گیر بدی از هم دور میشید.

با مهربونی بهش بگو ک انقد بری بیای برات حرف درست کنن بی آبرو میشی

عزیزم هیچوقت روزای خوبتو بخاطر حرف این و اون خراب نکن .بعدها حسرت این روزا رو میخوری که چرا خرابش کر ...

مرسی ک ارومم کردی ...

میمونم شب  تو ارامش ازش میپرسم قضیه رو 

چرا انقد زووووووووووود ازدواج میکنید آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخه خب به شوهرت گیر نده الان دوستید اگ خیلی ...

اول ازش میپرسم جریانو بگه بد بهش میگم اینکارا باعث بی ابرویی میشن 

اگ تو پخته رفتار کنی اطرافیان نمیتونن خیلی تاثیر بذارن

اره دقیقا .ی چن وقتیه با خواهرشوهرم خودمو خوب گرفتم دیگه هم کمتر شوهرم حساس شده رو قضیه منو خواهرشوهرم هم اینکه قبل اینکه ب شوهرم پیام بده ب من پیام میده .مشکلمونم سر اینکه ک شوهرم براش هی از جیب خودش خورد و خوراکی میخره