2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 57 پست
اصلا قشنگ تعریف نکردی من نفهمیدم چی شده اصلا

دختر عمه شوهرم دوسال از شوهرم بزرگتره و مجرد هستش خونشون ی ۴۰ دقیقه با شهر فاصله داره و باباشم نیس اصن .مجردی شوهرم و تا قبل عید خرید و چیزاشونو شوهرم انجام میداده ک برا عید دختر عمش پیام میده رضا قرار کنسل شد ببخشید ک شوهرم پیش من پیام دادش قرار چی ک گف اشتباه فرستادم و بعد ک فهمید منو شوارم سر اون دعوامون شده خودش اومد بلاک کرد منو شوهرمو ک من ادمی نیستم زندگی کسیو خراب کنم .حالا دیروز زنگ زده ب شوهرم تو منو هی اوردی بردی زن همسایمون میگه تو دختر خرابی هستی ک شوهرم خواست بره با شوهر این زنه حرف بزنه ک نزاشتنش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به جای اینکه با شوهرت دعوا کنی تا اونم ازت مخفی کنه بهتره با خوبی و بسیار منطقی و نرم قانعش کنی که از اینکارش بدت میاد و خواهش کنی که تکرار نکنه .خودتو انقدر عصبی میکنی و اونم مخفی کاری میکنه .همیشه بهترین راه حرف زدن و آرامش داشتنه .

عزیزم به جای اینکه با شوهرت دعوا کنی تا اونم ازت مخفی کنه بهتره با خوبی و بسیار منطقی و نرم قانعش کن ...

بنظرت الان ب روش بیارم یا بزارم تا خودش ببینم میگه یان ؟؟ 

عزیزم به جای اینکه با شوهرت دعوا کنی تا اونم ازت مخفی کنه بهتره با خوبی و بسیار منطقی و نرم قانعش کن ...

اخه من مطمئنم شوهرم نبردش بیرون چون حداقل اگه نخادم بگه میگه بیرون کار دارم .نمیدونم چطور رفته یا مال قبلنه ...انقد شوهرمم تعصبی شده بود کسی نبود بگیرش بخودا 

بنظرت الان ب روش بیارم یا بزارم تا خودش ببینم میگه یان ؟؟ 

به نظرم تو یه شرایط آروم که خودتم آرومی باهاش صحبت کن و بگو من این موضوع رو فهمیدم و چون تو تمام زندگیمی و عاشقتم طاقت ندارم این چیزا رو ببینم پس رعایت کن ..با خوبی ازش بخواه بخدا با داد و دعوا هیچوقت هیچ مشکلی حل نشده و نمیشه گلم

دختر عمه شوهرم دوسال از شوهرم بزرگتره و مجرد هستش خونشون ی ۴۰ دقیقه با شهر فاصله داره و باباشم نیس ا ...

مرسی از توضیحت

خب به نظر من نباید سر اینا با شوهرت دعوا کنی

باید بازبون بهش بفهمونی که این چیزا بجز اینکه برا آدم بی آبرویی بیاره و ملت فکر بد بکنن چیز دیگه ای نداره

شوهرت اگ ریگی به کفشش بود پیش تو بهش پیام نمیداد

به نظرم تو یه شرایط آروم که خودتم آرومی باهاش صحبت کن و بگو من این موضوع رو فهمیدم و چون تو تمام زند ...

بنظرت امشب بگمش یا بزارم ی چن روز دیگه تا مطمئن تر بشم ...

مرسی از توضیحت خب به نظر من نباید سر اینا با شوهرت دعوا کنی باید بازبون بهش بفهمونی که این چ ...

مطمئنم شوهرم مشکلی نداره .این دختره خیلی حسوده با اینکه چیزی نیس من اصلا ادم حسابش نمیکنم .ی بار دیدمش موقعی ک شوهرم تصادف کرده بود خودشو مامانش منو دیدن سلامم نکردن برا عقدمونم نیومدن 

بنظرت امشب بگمش یا بزارم ی چن روز دیگه تا مطمئن تر بشم ...

اگه میتونی آروم باشی و با منطق و آرامش حرف بزنی امشب بگو تا خیالت راحت بشه .بهش ابراز عشق و محبت کن تا اونم نرم بشه و بپذیره 

هرچقد حساسیت نشون بدی و دعوا کنی بیشتر از شوهرت دورمیشی و مجبور میشی یواشکی بری سراغ گوشیش و همه چیزو ازت قایم میکنه

باهاش دوست باش تا بتونی شوهرتو تو دستت نگه داری و همه حرفارو خودش بیاد بهت بگه و ازت مشورت بگیره

معلومه سنتم کمه چن سالته

از قبل دعوامون اره میدونستم میرن بیرون ولی از بعد پیام مشکوکش قرار نبوده ببرش دیگه جایی

وا خب پس حق داری دیگه,قرار بوده نره چرا میره باز؟؟؟ شوهرت در قبال شما وظیفه داره,ولی انگار خودش کمک ب اون دختررو وظیفه میدونه,اصلا ب شوهر شما چ خریداشو بکنه؟؟ خودش تنها بره با کس دیگه بره 

مطمئنم شوهرم مشکلی نداره .این دختره خیلی حسوده با اینکه چیزی نیس من اصلا ادم حسابش نمیکنم .ی بار دید ...

خب تو بخاطر ی همچین آدمی با شوهرت میفتی دعوا؟مادر شوهر خواهر شوهر نیسی که بگی نمیشه کات کرد.

هرچقد حساسیت نشون بدی و دعوا کنی بیشتر از شوهرت دورمیشی و مجبور میشی یواشکی بری سراغ گوشیش و همه چیز ...

شوهرم ۷۲ خودم ۷۸ .

اولین باره مخفی کرده خودمم تعجب میکنم اخه منو شوهرم قبل اینکه زن و شوهر باشیم ی دوستیم برا هم .شاید خواسته فکرمو درگیر نکنه چون میدونه حساسم و خیلی ب ی موضوع فکر میکنم و درگیرش میشم