2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 57 پست

وای سنتون کمه. و پر هیجان و میخواید اول خودتونو ثابت کنید,

ببین دختر خوب کلماتی ک امشب قراره ب زبون بیاری و لحنی ک قراره بگی و اون زمانی ک قراره این حرف ها رو بزنی همش باید خوب و مناسب باشه,اصلا دنبال فهمیدن واقعیت ماجرا زیاد نباش,چون کمکی ب رابطه ت با شوهرت نمیکنه,فقط و فقط فکر و ذکرت نزدیکی بیشتر خودت و شوهرت بهم باشه,اصلا اون کسی نیس ک بخواد فکر,شما یا شوهر تو درگیر کنه ولش کن.

فقط هر روز بفکر یاد گرفتن چیزهایی باش ک بیشتر,و بیشتر,ازقبل مالک دل شوهرت باشی,اصلا بفکر دراوردن شوهرت از چنگال یکی دیگه نباش,شوهرت مال توعه فقط بیشتر از قبل بهش نزدیک شو و خودتو تو دلش بیشتر و بیشتر جا کن.گیر الکی و دعوا باعث رفتنش ب سمت دیگران میشه.

موفق باشی و خوشبخت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا .ی چن وقتیه با خواهرشوهرم خودمو خوب گرفتم دیگه هم کمتر شوهرم حساس شده رو قضیه منو خواهرشوه ...

خدای من

من الانه ک از دستت سکته ناقص بزنم

خب بخرههههه

من خودم واسه خواهر شوهرم میخرم هرچی دلش بخواد

خب داداششه چه ربطی داره

تو با خواهر شوهرت انقد دوست باش ک تو لحظه های حساس حامی داشته باشی دختر زرنگ باش بخاطر خورد و خوراک میفتی به مشکل چون متولد 78 هستی 

با خواهر شوهرت دوست باش فردای روز سر قضیه ی دیگران هم شوهرت نگه تو با همه مشکل داری 

چن نفرو برا خودت نگه دار همیشه

خدای من من الانه ک از دستت سکته ناقص بزنم خب بخرههههه من خودم واسه خواهر شوهرم میخرم هرچی دلش بخو ...

اره حالام اینجور میکنم دیگه از حق ک نگذریم خیلی دوسم داره 😃

حقته تا تو باشی حساس نباشی         نه بابا ول کن مگه مهمه که بگی خودت میگی ...

اره رفتن پیششونم ...میگم شاید مث اون پیام دسیسه باشه خواسته دروغ بگه بعد من بفهمم‌بازم دعوا بشه 

اره رفتن پیششونم ...میگم شاید مث اون پیام دسیسه باشه خواسته دروغ بگه بعد من بفهمم‌بازم دعوا بشه  ...

خب دیگه

اینم امکانش هست

تو اگ اینجوری برا هرچی با شوهرت دعوا کنی 

هر کسی راحت میتونه نقطه ضعتو بگیره و زندگیتو بهم بزنه