2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چی بگم / من تا الان هر چی تحقیق کردم این بوده که هیچ ربطی به سرطان سینه نداره . و تازه یه خوبی ...

والا منکه میترسم، یه درصدم احتمال سرطان رو بالا ببره واقعا نمیارزه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
نه

صفحه قبله نوشتم برات راهی که رفتمو

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اره تصمیم گرفتم واسه جراحی یکم میترذسم  پیش کی میخای جراحی کنی  من هیچی ندارم

والا اینجا یه تاپیک هست که واس چندسال قبله و خانومایی که جراحی کردن تجربیاتشونو نوشتن . خوندنش خیلی کمک میکنه . 

من خودم چند تا دکتر مدنظرم هست 

یکیش دکتر حق گذار که عاااااااااااااااااالی ولی بسیار گرووووووووووووووون هست تقریبا دو سه برابر جاهای دیگه ! (بازیگران و افراد معروف و جراحی میکنه)

دکتر قناعت پیشه

دکتر بیات شهبازی

دکتر علیرضا صابری

فعلا اینارو کاندید دارم 

خدایااااا شکرت     
پس چیکار کنم اگه پروتز بده مثل پسرام

یعنی صافه صاففف؟اگه اینجوره برو دکتر هورمونات مشکل داره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم وکیوم همون بادکشه؟

اره عزیزم، همون بادکشه.