2777
2789

بابونه و گردوش رو داشتم هروقت باهاش موهام رو میشورم ریشه موهام درد میگره تا مدت ها

واسه شمام اینجوره؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خوب نیس

من استفاده میکردم به شدت خشک میکرد

کلیر و گلرنگ عالی ترینن

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

خب شامپوتو عوض کن

هرچی میخرم مشکل دارن یا ریزش یا شوره یا ساقه موهام رو به چوخ میدن یا چرب میکنن

اینم که ریزش نمیده ریشه درد میاره

😑

چی بخرم؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
اصلا خوب نیس من استفاده میکردم به شدت خشک میکرد کلیر و گلرنگ عالی ترینن

گلرنگ کدوم رنگش؟

یه ویدیو تو اینستا دیدم یه دختر شامپو پرژک زده بود موهاش نابود شده بودواسه شامپوهای دیگه اینجوری نمی ...

با هرکدوم یه مشکلی دارم نیمدونم چی بخرم

هر رنگی که باشه من خیلی راضیم

قبلش روعن میزنی به موهات ؟نرم کننده استفاده میکنی؟

چند روز یبار موهاتو میشوری و چند دست؟

قبلش روعن میزنی به موهات ؟نرم کننده استفاده میکنی؟چند روز یبار موهاتو میشوری و چند دست؟

نه عزیزم

هیچی

موهاممم تا زانو هست

شامپو میزنم میام بیرون

بدنمو هر روز میشورم

موهامو هفته ای دوبار

چون شستشوی زیاد مو خراب میکنه

از سشوار و و....هم استفاده نمیکنم

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭