پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5594 عنوان حس میکنم شامپو پرژک میزنم ریشه موهام دردمیگره🚶♀️🚶♀️ 67 بازدید | 12 پست بابونه و گردوش رو داشتم هروقت باهاش موهام رو میشورم ریشه موهام درد میگره تا مدت هاواسه شمام اینجوره؟ برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲 1404/10/15 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوخاموش عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 410 خب شامپوتو عوض کن فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
somi555 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 560 یه ویدیو تو اینستا دیدم یه دختر شامپو پرژک زده بود موهاش نابود شده بودواسه شامپوهای دیگه اینجوری نمیشی؟
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 3608 اصلا خوب نیس من استفاده میکردم به شدت خشک میکرد کلیر و گلرنگ عالی ترینن یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5594 خب شامپوتو عوض کن هرچی میخرم مشکل دارن یا ریزش یا شوره یا ساقه موهام رو به چوخ میدن یا چرب میکنناینم که ریزش نمیده ریشه درد میاره😑چی بخرم؟ برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5594 اصلا خوب نیس من استفاده میکردم به شدت خشک میکرد کلیر و گلرنگ عالی ترینن گلرنگ کدوم رنگش؟ برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5594 یه ویدیو تو اینستا دیدم یه دختر شامپو پرژک زده بود موهاش نابود شده بودواسه شامپوهای دیگه اینجوری نمی ... با هرکدوم یه مشکلی دارم نیمدونم چی بخرم برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 3608 گلرنگ کدوم رنگش؟ هر رنگی که باشه من خیلی راضیم یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5594 خب نزن مگه مجبوری نمیدونم جاش چی بخرم برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5594 هر رنگی که باشه من خیلی راضیم قبلش روعن میزنی به موهات ؟نرم کننده استفاده میکنی؟چند روز یبار موهاتو میشوری و چند دست؟ برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 3608 قبلش روعن میزنی به موهات ؟نرم کننده استفاده میکنی؟چند روز یبار موهاتو میشوری و چند دست؟ نه عزیزم هیچی موهاممم تا زانو هست شامپو میزنم میام بیرون بدنمو هر روز میشورم موهامو هفته ای دوبار چون شستشوی زیاد مو خراب میکنه از سشوار و و....هم استفاده نمیکنم یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭