2777
2789
سلام  منم مشکل شمارو دارم   واقعا اعتماد به نفسم خیییییییییییییییییلی اومده پایین&n ...

جراحی سینه خیلی ریسک سرطانش بالاست عزیزم، واقعا به ریسکش نمیارزه. یکی از اقوام ما پرستاره خیلی منو منع کرد از این کار. خیلی مریضای اینجوری دیده.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد عمل دارم هیچی ندارم پچس چیکار کنم مثل پسرام

منم همینم، عین شما .ولی قطعا سلامتیم برام اولویت داره.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلام  منم مشکل شمارو دارم   واقعا اعتماد به نفسم خیییییییییییییییییلی اومده پایین&n ...

اره تصمیم گرفتم واسه جراحی یکم میترذسم 

پیش کی میخای جراحی کنی 

من هیچی ندارم

اسکوات بزن تنها راهشه

میزنم هر کار میکنم فقط بیشتر آب میشه😓

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
جراحی سینه خیلی ریسک سرطانش بالاست عزیزم، واقعا به ریسکش نمیارزه. یکی از اقوام ما پرستاره خیلی منو م ...

والا چی بگم / من تا الان هر چی تحقیق کردم این بوده که هیچ ربطی به سرطان سینه نداره . و تازه یه خوبی که داره اینه که چون هرساله باید بری چکاپ و سونو ازسینه بدی اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشی زودتر معلوم میشه . چون معمولا خانمها زورشون میاد هرسال برن چکاپ

خدایااااا شکرت