2777
2789
کدوم شهری عزیزم بگو ماهم مهاجرت کنیم😁

منم تهرانم.گیلاس ۱۲ تومن دیدم ولی ۲۰ تومن ندیدم

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا  اخه نمیشه ک کل ملت هیچ چی نخرن این مغازه دارا پس نون از کجا بیارن اونا هم زن و بچه د ...

والا مردم دارن زندگی میکنن، چرا فکر میکنن میتونن با دل شکست یا جو روانی بپا کردن میتونن انقلاب کنن، والا مردم بیشتر زده میشن، ترجیح میدن وضعیت همین باشه

والا مثلا من بیام به تو بگم چرا خونه میلیاردی داری چرا ، خب لابد زحمت کشیدی اینم شده نتیجه اش، چرا دل کسیو میشکنیم

خدا بیشترش کنه برات😘😘😘

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

واسه لباس مجلسی

اها برای مجلسی باساپرت شیشه  ای مشکی خوب میشه

اینجا یه عده خیلی احساس میکنن خفنن  تازه نوچه هم دارن اگر خلاف نظرش باشی نوچه هاش میریزن سرت😁😁😁😁
نههه هیچوقت این کارو نکن

میخوام با لباس مجلسی بپوشمش

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

عزيزم مباركت باشه اما كاش اينجا عكس نميذاشتي 🤐 اخه اينجه همه باهم اتحاد دارن تو گروني خريد نميكنن ...

جالب میدونی چیه دونفر رو اینجا میدیدم همیشه مخالف تاپیکای اینجوری بودن ک ملت ندارن نذارید ی ماه بعد تاپیک زدن منم بالاخره خرید کردم و کلی شادی 😟😟متوجه شدم اونموقع چون خودشون نمیخریدن ب بقیه گیر میدادن !!!!وگرنه ارمانشون نسوختن دل هموطناشون نبود اولین چیزی ک خریدن عکس گذاشتن 😵😵دونفر رو ک ب وضوح دیدم حالا دگ نمیدونم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
ذوقم کور شد عذاب وجدان گرفتم والا

مبارکت باشه گلم والا مام اگه خونه نخریده بودیم درگیر قرض و قسط نبودیم حداقلش از خرید خوردنی و پوشیدن کم نمیذاشتم حالا نمیگم سکه و طلا و لوازم خونه میخریدم ولی چیزای کوچیکی که دل آدم برا یه ساعت خوش میکنه و روحیه آدم عوض میکنه ازش نمیگذشتم

جالب میدونی چیه دونفر رو اینجا میدیدم همیشه مخالف تاپیکای اینجوری بودن ک ملت ندارن نذارید ی ماه بعد ...

عه ایگوانا

خوبی؟😍😍😍

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

والا مردم دارن زندگی میکنن، چرا فکر میکنن میتونن با دل شکست یا جو روانی بپا کردن میتونن انقلاب کنن، ...

میدونی ملت جون من فقط حرفم اینه انقد جو منفی ب هم ندیم ب قول خودت 

منم ادمم میدونم الان اقتصاد افتضاحه فقیر و پولدار تحت تأثیرن ولی وقتی یکی میاد عکس خریدشو با دل شاد میذاره دگ انقد فاز منفی بهش ندیم و از خدا بخوایم روزی همرو زیاد کنه 😍😍😍

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
وای سلام عزیزم ماهم مال بروجردیم مامانم اینا اونجان  اما من بندر عباس اره اونجا خیلیی ارزونه ام ...

عههههه شما بروجردی هستی

منم بروجردیم، خوشحال شدم 😍😍😍😍

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

سلام الان دیدی منو ؟😂😂😂😂😂فدات خانومی

چندبار اسمتو دیدم که مطمئن شم😅

میدونی ملت جون من فقط حرفم اینه انقد جو منفی ب هم ندیم ب قول خودت  منم ادمم میدونم الان اقتصاد ...

دقیقا، حرفات درسته😘

خدا کمک مردم کنه