هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اره بخدا اخه نمیشه ک کل ملت هیچ چی نخرن این مغازه دارا پس نون از کجا بیارن اونا هم زن و بچه د ...
والا مردم دارن زندگی میکنن، چرا فکر میکنن میتونن با دل شکست یا جو روانی بپا کردن میتونن انقلاب کنن، والا مردم بیشتر زده میشن، ترجیح میدن وضعیت همین باشه
والا مثلا من بیام به تو بگم چرا خونه میلیاردی داری چرا ، خب لابد زحمت کشیدی اینم شده نتیجه اش، چرا دل کسیو میشکنیم
خدا بیشترش کنه برات😘😘😘
شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
مبارکت باشه گلم والا مام اگه خونه نخریده بودیم درگیر قرض و قسط نبودیم حداقلش از خرید خوردنی و پوشیدن کم نمیذاشتم حالا نمیگم سکه و طلا و لوازم خونه میخریدم ولی چیزای کوچیکی که دل آدم برا یه ساعت خوش میکنه و روحیه آدم عوض میکنه ازش نمیگذشتم
والا مردم دارن زندگی میکنن، چرا فکر میکنن میتونن با دل شکست یا جو روانی بپا کردن میتونن انقلاب کنن، ...
میدونی ملت جون من فقط حرفم اینه انقد جو منفی ب هم ندیم ب قول خودت
منم ادمم میدونم الان اقتصاد افتضاحه فقیر و پولدار تحت تأثیرن ولی وقتی یکی میاد عکس خریدشو با دل شاد میذاره دگ انقد فاز منفی بهش ندیم و از خدا بخوایم روزی همرو زیاد کنه 😍😍😍
when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
وای سلام عزیزم ماهم مال بروجردیم مامانم اینا اونجان اما من بندر عباس اره اونجا خیلیی ارزونه ام ...
عههههه شما بروجردی هستی
منم بروجردیم، خوشحال شدم 😍😍😍😍
شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
میدونی ملت جون من فقط حرفم اینه انقد جو منفی ب هم ندیم ب قول خودت منم ادمم میدونم الان اقتصاد ...
دقیقا، حرفات درسته😘
خدا کمک مردم کنه