2777
2789
داماد ماهم اصفهانیه میدونم ربطی نداشت ولی خواستم بگم که گفته باشم😜😜😜

خخخ

خوب کاری کردی گفتی

اونجا هم فامیل داریم، واقعا اصفهانیا ادمهای خوبین

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر تاپیکی ینفر هست جو منفی بده😂😂

اره بخدا 

اخه نمیشه ک کل ملت هیچ چی نخرن این مغازه دارا پس نون از کجا بیارن اونا هم زن و بچه دارن دگ 

بعدشم هرکسی ی توان مالی داره دگ یکی دوس داره صبح تا شب خرید کنه اصن 

والا خسته شدیم انقد تو این سایت همش بحث همینه 

اینجا ی سایت عمومیه خیلی هم عضو داخلش هست هرکی هم ی جوره از ی جاس با ی سطح مالی 

اگر بعضیا فک میکنن خیلی قراره خودشونو هی مقایسه کنن یا ناراحت میشن بهتره تو جاهای عمومی بزرگ نیان 

والا حرفای بعضیاشون اینجا مث اینه بری وسط خیابون یقه ی بنز سوارو بگیری بگی تو این گرونی تو ماشین ی میلیاردی از کجا اوردی راستشو بگو‌!!!!خب زشته دگ نباید ب هم کار داشته باشیم درمورد وسیله هاش نظر بدین تمام چیکار دارین کی چقد خرج میکنه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

اون انگشتر نگین قرمزه اصله؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
خرم اباد والا میوه اینجا خیلی زیاده دیگه یاقوتی کیلویی ۹تومن اوج گرونیه اینجا اگه میوه لوکس نخوای ...

نمیدونم والا ما نیاز بدنمون به میوه میریم مهمونی تامین میکنیم این چند ماه توان خریدشو نداریم فقط چون عاشق گیلاسم اونو فقط قیمتشو میدونم۲۰خورده ای

بچه ها

با این کفشا که ی کم جلوشون بازه میشه ساپورت رنگ بدن پوشید؟؟؟؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

عزيزم مباركت باشه

اما كاش اينجا عكس نميذاشتي 🤐

اخه ميدوني ك اينجا همه باهم اتحاد دارن تو گروني خريد نميكنن و نظرشون اينه وقتي گروني هست بايد سر گذاشت مُرد   

واقعا بعضيا خيلي نظر تنگ هستن ك با چندتا خريد ك دل ي نفر باهاشون شاد شده حس حسادت و روشن فكر بودنشون بيدار ميشه😡😡😡😠

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

البته شهرستان های کوچیک نسبت به تهران خیلی اوضاع بهتری دارن(وقتی میام اینجا روزی1000بار خداروشکر میکنم که تهران و شهرای بزرگ زندگی نمی کنم) 😐🙏

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نقره اس

خیلی قشنگه.مبارکه.چند خریدی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
خرم اباد

وای سلام عزیزم ماهم مال بروجردیم مامانم اینا اونجان  اما من بندر عباس اره اونجا خیلیی ارزونه اما بندر عباس وحشتناکه  همشون مبترکت باشه به خوشی  انشالله 

اینجا یه عده خیلی احساس میکنن خفنن  تازه نوچه هم دارن اگر خلاف نظرش باشی نوچه هاش میریزن سرت😁😁😁😁
خدایش همه چیم گرون نیست حداقل تو شهر ما مانتوی ۳۰تومنی هست هنوز خیلیم خوشگله میوه حتی کیلویی ۲توم ...

کدوم شهری عزیزم بگو ماهم مهاجرت کنیم😁

گاهی وقتا باید یه نقطه بزاری باز شروع کنی،باز بخندی😊،باز بجنگی😲،باز بیفتی و محکمتر پاشی😐،گاهی باید یه لبخند☺ خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی مرسی که یادم دادین به خودم تکیه کنم.
بچه ها با این کفشا که ی کم جلوشون بازه میشه ساپورت رنگ بدن پوشید؟؟؟؟

شلوار دمپا مشکی خوشگلتره بنظرم

اینجا یه عده خیلی احساس میکنن خفنن  تازه نوچه هم دارن اگر خلاف نظرش باشی نوچه هاش میریزن سرت😁😁😁😁
خیلی قشنگه.مبارکه.چند خریدی؟

گرمی ۱۲حساب کرد

با اینکه الان گرمی۲۵

شد۸۴

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩