2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اگه تپولو هستی،ساپورت مشکی تیره بپوش که لاغرت کنه، اگه لاغری اصلا ساپورت نپوش و اگه مانکنی که همه چی بهت میاد😂😂😂😂😂

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

جدی پس اینجا خیلی گرون

کجایی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اهواز

مشکل آب چی شد؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
جالب میدونی چیه دونفر رو اینجا میدیدم همیشه مخالف تاپیکای اینجوری بودن ک ملت ندارن نذارید ی ماه بعد ...

بله دقيقا همينه فقط چون خودشون تو اون زمان نميتونن خريد كنن ميگن بقيه هم نخرن و بفكر اونايي باشن ك ندارن وگرنه خودشون ك ميرن خريد مشكلي نيست فقط واسه بقيه زشته

درست مثل اونايي هستن ك وقتي ميان خونت ميبينن وسيله جديدي خريدي چشمشون ميخواد بيفته كف زمين..😁

اگر ب اين باور ميرسيدن ك حسادت ي سرش برميگرده بزندگيِ خودشون حسادت نميكردن😏

بعضيا هم حتي اگه داشته باشن كلا زبونشون عادت كرده ب گفتن نداريم گرونيه بدبختيم بيچاره ايم  من ب چشم ديدم اونايي ك اين حرفا ورد زبونشونه هرروز ندارتر ميشن و مشكلاتشون بيشتر..

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
شما بروجردی هستی؟؟من بروجردیارو دوس دارم 💋😘😘

آره عزیزم

فدات بشم من😍😍😍

منم دوستدارم

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

بله دقيقا همينه فقط چون خودشون تو اون زمان نميتونن خريد كنن ميگن بقيه هم نخرن و بفكر اونايي باشن ك ن ...

دقیقاا حرفات درسته👍🏻👍🏻❤️ببین من چن نفرو تو این سایت خیلی قبول دارم حرف و عملشون باهم میخونه ولی اکثرا فقط از ی نظر دگ طاقت ندارن باور کن روزی ک تاپیک خرید اون خانوم رو دیدم اینجوری بودم😒😒😒😒😒😒😒😒😒چون یکی از معترضین اصلی ب تاپیکای خرید بود راستش من نمیتونم این کارشو جز چیزی ک گفتی برداشت کنم 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بله دقيقا همينه فقط چون خودشون تو اون زمان نميتونن خريد كنن ميگن بقيه هم نخرن و بفكر اونايي باشن ك ن ...

حرفت دلمو گفتی😂😂

اره بخدا  اخه نمیشه ک کل ملت هیچ چی نخرن این مغازه دارا پس نون از کجا بیارن اونا هم زن و بچه د ...

حرف دل منو زدی  

منم دلم میخواد هفته ای ۱ مانتو بخرم و میخرم واقعا به کسی چه نه به کسی چه  

تازه خریدای استاتر که زیاد نیست که  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دقیقاا حرفات درسته👍🏻👍🏻❤️ببین من چن نفرو تو این سایت خیلی قبول دارم حرف و عملشون باهم میخونه ولی ...

حسود هرگز نیاسود😂😂😂