2777
2789
قربونت برم عزیزی 😍😍🌹🌹

❤❤😘😘😍😍😍

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسود هرگز نیاسود😂😂😂

اخه میدونی حسودی این مدلی ادمو ب هیچ جا نمیرسونه فقط فکر و خیال ادمو و حس بدبختی رو در ادم زیاد میکنه 

باور کن رفیق دارم شوهرش خیلی وضع معمولی داره ی موتور هم دارن خیلی خوشن تو تمام مهمونیا و دورهمی ها هم میان 

باور کن خوشی اونا رو بعضی دوستای دگ من ندارن 

بابا تنتون سلامت فقط پول نیس ک انقد موضع میگیرید 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بله دقيقا همينه فقط چون خودشون تو اون زمان نميتونن خريد كنن ميگن بقيه هم نخرن و بفكر اونايي باشن ك ن ...

مثل خواهر شوهر ای من.بیشتر وقتا چیزای جدیدمو جلو اونا استفاده نمیکنم حتی میان خونم پیش میاد چیزیو حلو چشم بردارم.بیشتر بخاطر اینه که زیاد سوال جواب میکنن و من از این اخلاق متنفرم

منم اگه داشتم میخریدم    

ایشالا توام بخری  

من که دیگه حالم از مانتو بهم میخوره انقدر خریدم   

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دو سه ماه نخریدم دارم دیوونه میشم    

واسه مانتو دیوونه میشی اخه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
راستی تو مجردی یا متأهل؟😍

سینگل بی کار  

بابابام قول گذاشتم مزدوج نشم اونم برام خونه بخره از شوهر کردن من بدش میاد   

به‌چه مناسبت؟؟  تو این گرونی و وضع بد اقتصادی،مردم چه پولدارند تند تند عکس خریداشون رو میذارن

تورو خدا اینطوری نگو بذار یه کم خوشحالی در وَ کنیم  من که از دیدن خریدای بقیه لذت میبرم .خب شاید پولاشو از قبل جمع کرده بوده یا بعد مدت ها خرید کرده😞

🌸💕

عههههه شما بروجردی هستی منم بروجردیم، خوشحال شدم 😍😍😍😍

😘😘😘😘😘الان بندر عباسم  انشالله شهریور یه  سفر میام 

اینجا یه عده خیلی احساس میکنن خفنن  تازه نوچه هم دارن اگر خلاف نظرش باشی نوچه هاش میریزن سرت😁😁😁😁
دقیقاا حرفات درسته👍🏻👍🏻❤️ببین من چن نفرو تو این سایت خیلی قبول دارم حرف و عملشون باهم میخونه ولی ...

فقط ميشه دعا كرد ك همه اونقدري داشته باشن ك خوشي بقيه داغونشون نكنه و انرژي منفيشون رو واسه زندگي بقيه نفرستن 

واقعا جزدعا نميشه براشون كاري كرد 

من از بچگي يادگرفتم وقتي ب كسي حسادت كني اول از همه تيغ نگاهت زندگي و  ارامش خودت رو پاره ميكنه 

كاش بقيه هم بفهمن اين قضيه رو 😏😏

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
نه کلا برا خرید 

الان زدم تو کار خرید لوازم ارایش😂😂