2777
2789

دخترم هنوز دوسالش نشده

از تابستان پارسال بی دلیل تب میکنه مثلا ماهی دوبار یا بیشتر بمدت دو سه روز

هر دفعه هم دکتر میبریم میگن داروهاشو بده اگه بیشتر از پنج روز شد بیار ازمایش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دفعه هم اصرار میکنم آزمایش اینا میگن نه برا دو روز آزمایش نمیدم که

باز از دیروز تب گرفته

بی دلیل 

امروز بردیمش دکتر قدیمی اون براش آزمایش نوشت 

گف هیچی تشخیص نمیدم

نیم ساعت پیش ایبوپروفن دادم اثر نکرده

هر دفعه هم اصرار میکنم آزمایش اینا میگن نه برا دو روز آزمایش نمیدم که باز از دیروز تب گرفته بی دلی ...

نمیخام نگرانت کنم شاید پرکاری تیرویید باشه که اگه اون باسه فقط باید هر روز یه نصفه قرص بخوره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

نمیدونم عزیزم انشالله که چیزیش نیست ولی خواهرزاده منم هی تب میکرد بعد از مدتها این دکتر اون دکتر رفتن فهمیدن از لوزه شه عملش کردن هم لوزه های حلقشو هم لوزه سومشو برداشتن الان خداروشکر بهتره

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹