2777
2789

عزیزم درکت میکنم الان هرکدوم از ما شاید یه چیزی بگه که تو‌دلت خالی بشه ولی میدونید که یه نسخه رو نمیشه واسه کسی پیچید اما مادر انقدر همیشه نگران بچه اش هست که با کوچکترین حرفی داغون میشه مامان من تو‌اون روزا میگفت چرا بچه رو یه ازمایش نمیبری چرا این انقدر تب میکنه نوه دوستم اینطوری بود ازمایش دادن گفتن فلان مریضی و داره مادرشوهرم یه چیز میکفت خلاصه همه با حرفاشون ترس انداختن به جونم باگریه رفتم پیش دکترش گفت خانوم مگه بقیه دکترن این حرفا چیه که میزنید

به خاطر همین میگم فقط به حرف دکترش گوش بده 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا باید آزمایش بده ادرار و دوبار مدفوع و یه خون الان قیافه مریضشو میبینم جگرم میسوزه

دختره منم تا دوسالگی همینطور بود چون از نوزادیش رفلاکس داشت بهترین دکترا میبردم تمیفهمیدت همیشه استرس دلشتم شب پا میشدم میدیدم تب کرده تا بررم به دکتری گفت مال رفلاکسشه

میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊

خانومه میگفت بچم همش مریض میشه و بد غذاس و خیلی لاغر شده ،

گفت احتمالا غذا تو گلوش گیر کرده ، توی گلو ی حفره هایی هست ک امکان داره غذا یا هر چیز ریزی ک داشته باهاش بازی میکرده تو دهنش مونده و رفته تو اون حفره ها گیر کرده و بعد مدتی باعث عفونت میشه و باعث مریضی بچه میشه ، ب اصطلاح میگن تُل شدن

نمیدونم که گف آزمایش خون دادم براش با مدفوع و ادرار دکترش دید خیلی نگرانم گف هیچی نیس شاید عفونت ...

ان شاءالله که چیزی نیست دکتر به پسرم زینک پلاس داد مقاومت بدنشو برد بالا خداروشکر دیکه تب نکرد البته تب پسر من به خاطر این بود که از شیر کرفته بودمش هم وابستکیش به اون بود هم بدنش ضعیف شده بود 

فردا حتما ازمایششو بدین خیالتون راحت بشه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
یه دکتر دایمی داره برا همین تبش بیشتر از شش تا دکتر رفتیم اینو گفتم قدیمیه زود تشخیص میده همشون ف ...

پس عریرم نگران نباش ..ب دکترت اعتماد کن....دعا ی رفع تب تو مفاتیح هست براش بخون....یا ب اب ۷۰ تا حمد بخون بده بخوره...نتونستی ۷ تا بخون

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

سن خیلی بدیه تا ۴ سال همینه تند تند مریض میشن....دست می مالن اینور اونور میزنن دهنشون...دختر من که ا ...

آره خیلی حساسن

اما نه بخدا من خودم خیلی وسواس و دخترمم همیشه دستاس کثیف شه میگیره بالا که بشورم از شش ماهگی به بعد هم اصلا دست تو دهن نمیبره

طفلی بچه م حتی مسواک هم میزنه با این قدش

عزیزم درکت میکنم الان هرکدوم از ما شاید یه چیزی بگه که تو‌دلت خالی بشه ولی میدونید که یه نسخه رو نمی ...

آره اصلا به هیچکس نمی گم که این مشکلو داره

چون واقعا فقط استرس میدن و شایعه پراکنی