2777
2789

پسر منم  از اسفند اینطوری شد بی دلیل تب میکرد هی میگفتن ویروسه با استامینوفن کنترلش کن من اصرار کردم ازمایش بنویسن چکاپ کامله کامل خداروشکر مشکلی نبود وای انقدر تب کرد تا عفونت رفت تو خونش سه روز بستری شد بیمارستان خداروشکر خوب شد ولی شما اول یه ازمایش خون اورژانسی بدین خدایی نکرده و عفونت تو خونش نباشه بعد یه چکاپ کامل بگید براش بنویسه دکتر

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دفعه هم اصرار میکنم آزمایش اینا میگن نه برا دو روز آزمایش نمیدم که باز از دیروز تب گرفته بی دلی ...

چ غذاهایی بهش میدی ؟

دهنش بو میده ؟

کم غذاس ؟

آب دهنش رو بالش میریزه موقع خواب ؟

بد غذاس ؟

علایمش چیه؟ از کجا میگی؟خطرناکه؟اصلا چی هست؟

والا نمیدونم پسر منم چند سال پیش تب کرد دکترها کلی آزمایش گرفتن گفتن‌عفونت نداره دیگه گفت آخرین دلیلش احتمالا پرکاری تیرویید که یکی از علایمش تب هس آزمایش داد گفتن نه اون نیس. بعد که از بیمارستان مرخص شد تبش خود بخود قطع شد دیگه هم سراغش نیومد ولی در کل میگفتن چیز وحشتناکی نیس فقط روزی نصف قرص باید بخوره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
پسر منم  از اسفند اینطوری شد بی دلیل تب میکرد هی میگفتن ویروسه با استامینوفن کنترلش کن من اصرار ...

نمیدونم که

گف آزمایش خون دادم براش

با مدفوع و ادرار

دکترش دید خیلی نگرانم گف هیچی نیس شاید عفونت ادراره

فردا باید آزمایش بده ادرار و دوبار مدفوع و یه خون الان قیافه مریضشو میبینم جگرم میسوزه

عزیزم دکترشو عوض کن پیش ی متخصص دیگه برو

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

غذاهای خودمون نه دهنش بو نمیده مدفوعش بو میده نه نمیریزه غذاشم خوبه

سن خیلی بدیه تا ۴ سال همینه تند تند مریض میشن....دست می مالن اینور اونور میزنن دهنشون...دختر من که از ۲/۵ تا ۳/۵ سالگی هر ماه تب می کرد مهدم می رفت ویروس های مختلف....۴ سالگی به بعد خیلی بهتر میشن 

عفونت ادراری نداره ؟

تو دخترا عفونت شایعه ها 

بعدم خیلی معذرت میخام ولی راه ادرارش بازه منظورم اون وسطه اگه بسته باشه ادرار بر میگرده بقیش باعث عفونت میشه به دکتر زنان بگین چک کنه براتون 

يعني تا به حال هيچ آزمايشي نداده دخترتون؟ خب الان ما هي بگيم شايد اين باشه شايد اون باشه شما نگران تر مي شي. بهترين راهش اينه كه آزمايش بدين بعد ببرين جوابش رو متخصص ببينه. انشالله كه هيچي نيست و دخترتون صحيح و سلامته. 

والا نمیدونم پسر منم چند سال پیش تب کرد دکترها کلی آزمایش گرفتن گفتن‌عفونت نداره دیگه گفت آخرین دلیل ...

تا کی خورد قرص؟

خداروشکر که چیزی نبوده

ایشالا هیچ وقت مریض نشه

من میمیرم اگه این باشه این دوسالشم نشده

خواهرزاده منم دو سالش بود خواهرم هی گفت دلم نمیاد کوچیکه دکترا هم زیر 3 سال اصلا عمل نمیکردن با همون وضع خواهر بیچارم تا سه سالگی ازش مواظبت کرد با همون قرص و دارو هر هفته دکتر و بیمارستان بالاخره تو 3 سالگی عملش کردن

شمام اینسری دکتر رفتنی لوزه هاشم نشون بده مخصوصا لوزه ی سومشو ضرر نداره که بذار خیالت راحت بشه اصلا خدایی نکرده اگه لوزه بود بهت میگن چیکار کنی چون یسری ممنوعات غذایی و داره بوی عطر و.. نباید بهش بخوره و اسپری میدن بهش

اون یکی خواهرزاده مم لوزه داشت ولی چون اونو زود متوجه شدن عود نکرده خواهرم از هر نظر مراقبت میکنه تو خونشون یدونه هم عطر و لاک و. لوازم ارایشی بودار ندارن

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹