2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منه بدبختم بخاطر برادرمعتادم که شیشه کشیده یک سره حرف میزنه وتوخونه میچرخه نخوابیدم ازگریه کبودشدم ت ...

عزیزم😳ان شالله خدا کمکش کنه ترک کنه.میفهمم چی میگی

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
اگه میتونی تغیر کنی (منظورم جا به جاییه و نقل مکانه )که اینکارو بکن اگه نمیتونی مدارا کن مدارا خواهر ...

شوهرم کارش اونجاس خونش اونجاس هیچ راهی واسه نقل مکان ندارم از همونجا 45دیقه تو راهه حالا از خونه مامانم  1ساعت و خورده ای تو راهه تا میره سرکار .دعا کن برام چون خسته شدم واقعا 😔

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
شوهرم کارش اونجاس خونش اونجاس هیچ راهی واسه نقل مکان ندارم از همونجا 45دیقه تو راهه حالا از خونه مام ...

انشالله میری عزیزم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عزیزم😳ان شالله خدا کمکش کنه ترک کنه.میفهمم چی میگی

ترک نمیکنه مامان بیچارم اومده تواتاق من نشسته اینقد دلم براش میسوزه 😢

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
خانواده من هم مالی هم شخصیت اجتماعی خیلی از خودشون و خانواده جاری جدید سرن،ولی نمی‌دونم چرا با اینطو ...

شاید حسوده 🤔🙁

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...