2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشالله میری عزیزم

ممنون گلم

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
دارم حرص میخورم از دست مادرشوهر

خدا ازشون نگذره ک ارامشو ازمون گرفتن 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
ترک نمیکنه مامان بیچارم اومده تواتاق من نشسته اینقد دلم براش میسوزه 😢

داداش منم 10سال گرفتارش بود.ما دیگه ازش قطع امید کرده بودیم.چه روزهای بدی که نکشبدیم.بسپارش به امام رضا فردا که روز ولادتشه از آقا شفاشو بخواه.ما شفای داداشمو از آقا گرفتیم الانم یه پسر داره اسمشم نذر کردیم گذاشتیم محمد جواد.خدا ان شالله حاجت شمارو هم میده.روزهای خوبو میبینید گلم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
منه بدبختم بخاطر برادرمعتادم که شیشه کشیده یک سره حرف میزنه وتوخونه میچرخه نخوابیدم ازگریه کبودشدم ت ...

وااای خدا گریم گرفت بخدا 

ایشالا به حق فاطمه زهرا به راه راست بره 

داداش منم 10سال گرفتارش بود.ما دیگه ازش قطع امید کرده بودیم.چه روزهای بدی که نکشبدیم.بسپارش به امام ...

دل منم عجیب خوای امام رضا رو کرده تورو خدا برای شفای پسرم دعا کنید

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕