بچه ها بدجوری گیر افتادم . تا الان که بچم حدودا 2 سالش میشه خانواده شوهرم و به تبعشون شوهرم نذاشتن ختنه کنیم . الان که راضی شدن همه جا میگه بیهوشی دکترایی هم که میگن بی حسی شوهرم میگه پرستارا دست و پای بچه رو میگیرن نیم ساعت میخواد گریه کنه . کسی می دونه جایی که بدون بی هوشی ختنه می کنن بچه رو چطور مدیریت میکنن ؟ نمیخوام بچم بیهوش شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دیر ختنهش کردی بچه رو،،حتما تو ذهنش میمونه،من بچمو زیر ده روز ختنه میکنم،،،بهر حال موفق باشی
زیر ده روز اگه وزنش بالای ۴ کیلو باشه و زردی نداشته باشه ختنه میکنن
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
پسرمنم دوماهه بود، بی حس کردن ، پرستاراهم دست و پاشو کنترل میکنن که به اونجاش دست نزنه تو اون نیم ساعتم همش پستونک رو تو آب قند میزدن میکردن دهنش !!!! اصصصصلا گریه نکرد!!!
شاید بیهوشی بهتر باشه . چون ضربه ی کمتری به روحیه ی بچه میخوره . خیلی وحشتناکه که پرستارا بیان و دست ...
بیهوشی عوارضش خیلی زیاده به خصوص روی یادگیری بچه . ما با آرامبخشی استنشاقی برای مریضامون کار می کنیم خیلی راحت و بی دردسر اما پزشکا ندارن همچین سیستمی انگار