2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی دیر ختنه‌ش کردی بچه رو،،حتما تو ذهنش میمونه،من بچمو زیر ده روز ختنه میکنم،،،بهر حال موفق باشی

زیر ده روز اگه وزنش بالای ۴ کیلو باشه و زردی نداشته باشه ختنه میکنن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
بچه میترسه یه کاریش میشه یا بی حسی یا بیهوشی. والا ادم بزرگم بیان دست و پاشو بگیرن وحشت مبکنه. نیم ...

بدون بی حسی که شکنجست . من مخالف بیهوشیم اونم به خاطر عوارضش که خیلی زیاده .

پسرمنم دوماهه بود، بی حس کردن ، پرستاراهم دست و پاشو کنترل میکنن که به اونجاش دست نزنه تو اون نیم ساعتم همش پستونک رو تو آب قند میزدن میکردن دهنش !!!! اصصصصلا گریه نکرد!!!

درضمن همسرم ازاول تا آخر تو اتاقِ ختنه بود!!!

شاید بیهوشی بهتر باشه . چون ضربه ی کمتری به روحیه ی بچه میخوره . خیلی وحشتناکه که پرستارا بیان و دست ...

بیهوشی عوارضش خیلی زیاده به خصوص روی یادگیری بچه . ما با آرامبخشی استنشاقی برای مریضامون کار می کنیم خیلی راحت و بی دردسر  اما پزشکا ندارن همچین سیستمی انگار

نه فکرنمی کنم لیزرباشه😑 تونت بزنی اطلاعات می ده اطرافیان من بااین روش ختنه کردن به خصوص حتی زیریک ...

حلقه رو میگی فکر کنم. برای این سن خوب نیست و انجام نمیدن عوارضشم بیشتره