بچه ها بدجوری گیر افتادم . تا الان که بچم حدودا 2 سالش میشه خانواده شوهرم و به تبعشون شوهرم نذاشتن ختنه کنیم . الان که راضی شدن همه جا میگه بیهوشی دکترایی هم که میگن بی حسی شوهرم میگه پرستارا دست و پای بچه رو میگیرن نیم ساعت میخواد گریه کنه . کسی می دونه جایی که بدون بی هوشی ختنه می کنن بچه رو چطور مدیریت میکنن ؟ نمیخوام بچم بیهوش شه
بیهوشی عوارضش خیلی زیاده به خصوص روی یادگیری بچه . ما با آرامبخشی استنشاقی برای مریضامون کار می کنیم ...
شما خودتون رشته تون علوم پزشکیه ؟؟
ببینین ! همونطور که شما باید به دنبال روشی باشین که به جسم فرزندتون کمترین آسیب وارد باشه لازمه به فکر روح و روان اون بیچاره هم باشین . همه فکر می کنن پسرها موجودات پوست کلفتی هستن که اصلا این مسائل واسه شون مهم نیست .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آماده کنم و بعدش چی میشه ولی از نظر جسمی آثار بیهوشی بسیار مخربه و خوب جسم روی روان هم تاثیر داره قاعدتا
من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آما ...
شما خودتون استاد هستین . خیلی جسارت می کنم دارم نظر میدم . چون من لیسانس هستم و رشته م غیر پزشکیه . ولی توصیه می کنم واسه بچه تون تا می تونین بی سر و صدا این کار رو انجام بدین . اجازه ندین جلوی همسن و سالاش و جلوی جنس مخالف شخصیتش تخریب بشه . من نمی دونم این پدر و مادرهایی که واسه ختنه کردن بچه شون مهمونی می گیرن و کیک سفارش می دن و عکس و فیلم می گیرن پیش خودشون چی فکر می کنن ؟؟ آیا قصد دارن بچه شون رو اذیت کنن ؟؟