بچه ها بدجوری گیر افتادم . تا الان که بچم حدودا 2 سالش میشه خانواده شوهرم و به تبعشون شوهرم نذاشتن ختنه کنیم . الان که راضی شدن همه جا میگه بیهوشی دکترایی هم که میگن بی حسی شوهرم میگه پرستارا دست و پای بچه رو میگیرن نیم ساعت میخواد گریه کنه . کسی می دونه جایی که بدون بی هوشی ختنه می کنن بچه رو چطور مدیریت میکنن ؟ نمیخوام بچم بیهوش شه
بیهوشی عوارضش خیلی زیاده به خصوص روی یادگیری بچه . ما با آرامبخشی استنشاقی برای مریضامون کار می کنیم ...
شما خودتون رشته تون علوم پزشکیه ؟؟
ببینین ! همونطور که شما باید به دنبال روشی باشین که به جسم فرزندتون کمترین آسیب وارد باشه لازمه به فکر روح و روان اون بیچاره هم باشین . همه فکر می کنن پسرها موجودات پوست کلفتی هستن که اصلا این مسائل واسه شون مهم نیست .
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آماده کنم و بعدش چی میشه ولی از نظر جسمی آثار بیهوشی بسیار مخربه و خوب جسم روی روان هم تاثیر داره قاعدتا
من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آما ...
شما خودتون استاد هستین . خیلی جسارت می کنم دارم نظر میدم . چون من لیسانس هستم و رشته م غیر پزشکیه . ولی توصیه می کنم واسه بچه تون تا می تونین بی سر و صدا این کار رو انجام بدین . اجازه ندین جلوی همسن و سالاش و جلوی جنس مخالف شخصیتش تخریب بشه . من نمی دونم این پدر و مادرهایی که واسه ختنه کردن بچه شون مهمونی می گیرن و کیک سفارش می دن و عکس و فیلم می گیرن پیش خودشون چی فکر می کنن ؟؟ آیا قصد دارن بچه شون رو اذیت کنن ؟؟