2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 40 پست
یکی اینجا گفت دکتری هست توسعادت ابادخیلی خوب اسمش نمیدونم چیه یک سرچی بکن شاید پیداش کنی

خونم دمشه اتفاقا . وقتم گرفته بودم اما چون تو نت سرچ کردم و به طور عجیبی پاک شده بود نظرات منفی شک کردم و نرفتم

بیهوشی عوارضش خیلی زیاده به خصوص روی یادگیری بچه . ما با آرامبخشی استنشاقی برای مریضامون کار می کنیم ...

شما خودتون رشته تون علوم پزشکیه ؟؟

ببینین ! همونطور که شما باید به دنبال روشی باشین که به جسم فرزندتون کمترین آسیب وارد باشه لازمه به فکر روح و روان اون بیچاره هم باشین . همه فکر می کنن پسرها موجودات پوست کلفتی هستن که اصلا این مسائل واسه شون مهم نیست .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آماده کنم و بعدش چی میشه ولی از نظر جسمی آثار بیهوشی بسیار مخربه و خوب جسم روی روان هم تاثیر داره قاعدتا

من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آما ...

شما خودتون استاد هستین . خیلی جسارت می کنم دارم نظر میدم . چون من لیسانس هستم و رشته م غیر پزشکیه . ولی توصیه می کنم واسه بچه تون تا می تونین بی سر و صدا این کار رو انجام بدین . اجازه ندین جلوی همسن و سالاش و جلوی جنس مخالف شخصیتش تخریب بشه . من نمی دونم این پدر و مادرهایی که واسه ختنه کردن بچه شون مهمونی می گیرن و کیک سفارش می دن و عکس و فیلم می گیرن پیش خودشون چی فکر می کنن ؟؟ آیا قصد دارن بچه شون رو اذیت کنن ؟؟   

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
بله هر دو دندانپزشکیم

ببخشیدمواد بی حسی روی ذهن بچه اثرمیزاره درکاردندانپزشکی 

پسرم 7سالشن دندانشون عصب کشی کردیم وبی حسی زدن 

دندانهای دیگه اش هم باید برم انجام بدم شاید نیازبه عصب کشی وبی حسی بازباشه به نظرتون انجام بدم یانه دندان شیری هست 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من کاملا متوجه شرایط روحی بچه هستم دوستان واسه همینم مستاصلم . اصلا نمیدونم باید چه پیش زمینه ای آما ...

واقعا

متاسفانه زانوی پسرم باشیشه برید رباط پاشون پاره شد وبابیهوشی عمل شد 

یعنی میگید اثربدگذاشته درذهن ویادگیریش

اونموقع پسرم 5سالشون بود

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شما خودتون استاد هستین . خیلی جسارت می کنم دارم نظر میدم . چون من لیسانس هستم و رشته م غیر پزشکیه . ...

سلامت باشید .نه هیچ وقت نه جشنی میگیرم نه خاطره ای براش میگم . حتی برای خودش تنهایی 

واقعا متاسفانه زانوی پسرم باشیشه برید رباط پاشون پاره شد وبابیهوشی عمل شد  یعنی میگید اثربدگذ ...

اون برای سلامتش بوده بچه های بالای 4 سال هم عوارض توشون به مراتب کمتره

ببخشیدمواد بی حسی روی ذهن بچه اثرمیزاره درکاردندانپزشکی  پسرم 7سالشن دندانشون عصب کشی کردیم وب ...

حتما انجام بدین . نه اثری نداره و  حتی عکسبرداری دندانپزشکی هم بی خطره