بچه ها بدجوری گیر افتادم . تا الان که بچم حدودا 2 سالش میشه خانواده شوهرم و به تبعشون شوهرم نذاشتن ختنه کنیم . الان که راضی شدن همه جا میگه بیهوشی دکترایی هم که میگن بی حسی شوهرم میگه پرستارا دست و پای بچه رو میگیرن نیم ساعت میخواد گریه کنه . کسی می دونه جایی که بدون بی هوشی ختنه می کنن بچه رو چطور مدیریت میکنن ؟ نمیخوام بچم بیهوش شه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خیلی دیر ختنهش کردی بچه رو،،حتما تو ذهنش میمونه،من بچمو زیر ده روز ختنه میکنم،،،بهر حال موفق باشی
زیر ده روز اگه وزنش بالای ۴ کیلو باشه و زردی نداشته باشه ختنه میکنن
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
پسرمنم دوماهه بود، بی حس کردن ، پرستاراهم دست و پاشو کنترل میکنن که به اونجاش دست نزنه تو اون نیم ساعتم همش پستونک رو تو آب قند میزدن میکردن دهنش !!!! اصصصصلا گریه نکرد!!!
شاید بیهوشی بهتر باشه . چون ضربه ی کمتری به روحیه ی بچه میخوره . خیلی وحشتناکه که پرستارا بیان و دست ...
بیهوشی عوارضش خیلی زیاده به خصوص روی یادگیری بچه . ما با آرامبخشی استنشاقی برای مریضامون کار می کنیم خیلی راحت و بی دردسر اما پزشکا ندارن همچین سیستمی انگار