2777
2789
کی ناراحتت کرده عزیزم؟ بهم بگو تا پوستشون رو بکنم😡 کاربری قبلیت رو وصل کن آجی،  تو سایت کاربر ...

بلد نیستم 😶چجوری وصل کنم عزیزدلم ❤❤

خدایا ارامشی   عطا فرما ک نزنم دهن یه سری از بنده هاتو سرویس کنم  ...آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار خوابم رو تعریف کردم یکم ترسناک بود بعضیا حرفای بدی زدن دلم شکست کاربری رو بستم☺☺

خود استارتر این تاپیک،  دیشب کلی بهش حرف زدن، اما موند و زد تو دهن اون کاربرا، من خودم بارها بهم حرف زدن و ناراحت شدم اما مودنم و محل نزاشتم بهشون، بهشون فهموندم که اینقدر نیستن که برام مهم باشن،  برگرد عزیز دلم،  فردا تاپیک می زنم شاد، بیا آجی قشنگم،  حتی اگه شده برات تاپیک هم می زنم ❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
چیشده؟

من دقيييييق ١ ماه ديگه عروسيمه و ١ ناه و خورده اى پيش سقط داشتم

شوهرم خييييييلى خييييلى بچه دوس داره و همش ميگه از ١-٢ ماه بعد عروسى اقدام كنيم 

ولى من الان نميخوام 😭

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من دقيييييق ١ ماه ديگه عروسيمه و ١ ناه و خورده اى پيش سقط داشتم شوهرم خييييييلى خييييلى بچه دوس دار ...

چرا نمیخوای؟بنظرم قبول کن چون خدای نکرده یوقت دیرشه کاریش نمیشه کرد..بعضیا ارزوی نینی داشتنو دارن

چرا سقط شد؟

بلد نیستم 😶چجوری وصل کنم عزیزدلم ❤❤

به نی نی یار بگو که کاربری قبلیت رو وصل کنه، اسم کاربریت رو بهش بده،  دوستام بار ها شده رفتن و دوباره درخواست دادن کاربریشون وصل شده برگشتن 

خود استارتر این تاپیک،  دیشب کلی بهش حرف زدن، اما موند و زد تو دهن اون کاربرا، من خودم بارها به ...

فدای تو بشم عزیزززززم میام تاپیکت 

عشق منیییی 

😗😗😗😗😗😗

یبار خوابم رو تعریف کردم یکم ترسناک بود بعضیا حرفای بدی زدن دلم شکست کاربری رو بستم☺☺

لینک نی نی یار 3 و 5 رو داری؟ اگه نداری بهت بدم گلم 

چرا نمیخوای؟بنظرم قبول کن چون خدای نکرده یوقت دیرشه کاریش نمیشه کرد..بعضیا ارزوی نینی داشتنو دارن چ ...

تو اين سن نميتونم قبول كنم مادر بشم

من هنوز كار خونه هيييييچى بلد نيستم بعد چجورى باردار هم بشم اخه

هممسرم همينو ميگه كه تا سنمون مناسبه بياريم پس فردا دير بشه حوصله نداريم 

خودم انداختم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
به نی نی یار بگو که کاربری قبلیت رو وصل کنه، اسم کاربریت رو بهش بده،  دوستام بار ها شده رفتن و ...

فردا تاپیک میزنم ب نی نی یار 

ممنون گلی 

عاشقتم 😚😚❤❤❤❤❤

تو اين سن نميتونم قبول كنم مادر بشم من هنوز كار خونه هيييييچى بلد نيستم بعد چجورى باردار هم بشم اخه ...

اشتباه کردی انداختی اون بچه چه گناهی داشت 

مگه چندسالته؟کارخونه هم یادمیگیری

البته قبلش به شوهرت بگو اگه بچه میخوای شرایط من اینه اگه قبول میکنی منم میگم قبوله بچه بیاریم

فردا تاپیک میزنم ب نی نی یار  ممنون گلی  عاشقتم 😚😚❤❤❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم ❤❤❤❤❤❤❤ 

من کم کم برم بخوابم،  هر موقع کمک خواستی میتونی روم حساب کنی آجی جونم،  خوشحال میشم کمکت کنم😘😘😘😘😘