2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگم نمیذاره برگردم. باید دوباره زندگی کنم. نمیخوامش. نمیخوام باهاش زندگی کنم

وا😐

مگه همه چی الکیه 

اگه بزور نگهت داره میشه آدم ربایی 

بچتم که تا۷سالگی با شماست 

برو دادگاه شکایت کن احصاریه بره دم درش برداره بیاره 

بچتو بدم انقد بهس محبت کن که ۲ دقیقه م پیش خاتوادش نمونه

طلاق نگیر توروخدااااا طلاق نگیر

همه ایناییکه الان میگن طلاق بگیر بخاطر ناراحتیه خودته وگرنه محکم پشت زندگیت بایستی اونا هم حمایت میکنن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

عزیزم

رفتم تاپیکاتو خوندم تا نظر الکی ندم

اگر شما هردوتون مدتی از خانواده هاتون بکنید(جدا بشید)

میتونید باهم زندگی کنید

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
دیگم نمیذاره برگردم. باید دوباره زندگی کنم. نمیخوامش. نمیخوام باهاش زندگی کنم

باز عزيزم بشين فكراتو بكن طلاق يه مشكل ولي مشكلات بعد از طلاق هزار تا هستش بعد بچه تَو زير دست زن بابا بزرگ بشه خدارو خوش مياد معلوم نيست چ جوري باهاش رفتار كنن

يه دختر ناز ميخوام بيارم يه خواهر واسه پسرم 💋💋💋
وا😐 مگه همه چی الکیه  اگه بزور نگهت داره میشه آدم ربایی  بچتم که تا۷سالگی با شماست&nbs ...

فردا جمعس. تا شنبه که من مردم. تازه معلوم نیست کی مامور بدن برم بچه رو بیارم