تصمیمو واسه طلاق گرفتم. بچم پیش شوهرم و خونوادشه.الان سه روزه. به هیچ وجه قصد ادامه زندگی ندارم ولی دارم از دوری پسرم دق میکنم.همش بوشو حس میکنم. دلم واسه دستای کوچولوش تنگ شده واسه وقتایی که تو بغلم شیر میخورد و خوابش میبرد.واسه.... چکار کنم به نظرتون؟ مامانم میگه ضعف نشون نده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر شما هردوتون مدتی از خانواده هاتون بکنید(جدا بشید)
میتونید باهم زندگی کنید
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
دیگم نمیذاره برگردم. باید دوباره زندگی کنم. نمیخوامش. نمیخوام باهاش زندگی کنم
باز عزيزم بشين فكراتو بكن طلاق يه مشكل ولي مشكلات بعد از طلاق هزار تا هستش بعد بچه تَو زير دست زن بابا بزرگ بشه خدارو خوش مياد معلوم نيست چ جوري باهاش رفتار كنن