2777
2789
عنوان

ننه شوهر

247 بازدید | 11 پست

دیشب مراسم حنابندون داشتیم 

ای وای من رفتم 

مادرشوهرم با من مشاجره داشت قبلا تعریف کردم 

بعدش ماشالله انقدر پرووه بجای اینکه من محلش ندم اون بی محلی میکنه تو اون جمع من سلام کردم دست دادم خودشو با کیفش مشعول کرد 

از خودم لجم میگیره دلم نمیاد بی حرمتی کنم حتی با وجود اینکه طرف در حقم بدی کرده باشه بازم ی سلام خشک و خالی گفتم 

نکرد ی تبریک بگه بارداریمو 

به درک برام مهمم نیست منم تا اخر شب با بقیه خوش و بش کردم و ترکوندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقطه ضعف خودمه دیگه در حقم بدترین بدیاهارو بکنن باز دلم میسوزه و بی حرمتی نمیتونم بکنم 

هر کس دیگه ای بود جلو جمع محلشم نمیداد 

اما من اگر پدر کشتگی ام با کسی دلشته باشم نمیزارم کسی بفهمه  نمیدونم دور و بر شما ها هم ادمای کنجاو هستن که مدام رفتار ادما رو زیر ذره بین میزارن یا نه

حوصله حرف و بحث این ادما رو ندارم بیفتم رو زبونا

تو با احترام   گذاشتن شأن خودت رو نشون میدی.    در حد انجام وظیفه احترام بزار و نسبت به رفتارش بیتفاوت باش

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بیخشیدا ب درک.خودتو عشق است و نی نی تو

مبارکت باشه بارداریت

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...