2777
2789
عنوان

مادرشوهرررررر . تروخدا بیاید

385 بازدید | 35 پست

سلام دوستای عزیزم 

میشه راهنماییم کنید بگید چیکار کنم 

من همیشه خونم تمیزه 3 روز در هفته تمیزی کلی میکنم 

همیشه لباسا اتو زده و تمیز ولی چون شوهرم چون رانندگی میکنه هوا هم گرمه عرق میکنه لباساش چروک میشه 

خونه مادرشوهرم میریم همش میگه مادرت بمیره بده لباستو بشورم اتو کنم همیشه ام میریم خونه شون اینو میگه یا به شوهرم میگه خواهرت یه دونه مورچه تو خونه ش نیست من فقط تو سرویس بهداشتی دارم هر چی سم میزنم نمیرن شوهرم هیچی جلو چشمش نیست  من  جلو چشمشم کار میکنم اما میگه حق با مادرمه تو کار نمیکنی تمیزی نمیکنی فقط داره منو از جلو چشم شوهرم میندازه چون خواهرشوهرم سواد ندارن درس نخوندن نمیخواد بزارن منم درس بخونم شوهرم خیلی اذیتم میکنه حرف زشت و...  ولی میخوام تغییرش بدم مادرشو ازش دور کنم جذبم شه چیکار کنم 

من تو دعوا فقط سکوت میکنم حتی یک بار به خودش و خانوادش توهین نکردم ولی اون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجبااااا

بزن تو سرش والا

فقط به شوهرت محبت کن

شمع روشن کن میز بچین غذای جدید درست کن نظرش جلب بشه فقط به شوهرت محبت کن و اسمی از خانوادش جلوش نیار

بزار شوارت بهت عادت کنه

وقت بزار برای خودت غذات لباست آرایشت

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

وقتی شوهرت با تو زندگی میکنه نمیفهمه از مادر شوهرت چه انتظاری داری بزار هر غلطی خواستن بکنن بگو تو چیکار داری دخالت میکنی بدم میاد مردای مامانی 😏😏😏

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

تو عصبانیت  سکوت کنید

بعدا با آرامش باهاشون صحبت کنید...

تمرکز تونو بذارید  روی همسرتون و رابطه تونو  بهتر کنید با هم ... 

وقتی شما با هم  مچ شید و هماهنگ 

دیگه کسی نمی تونه ، وارد روابط تون شه!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

راستی من بجات باشم دست به لباسش نمیزنم بزار همون ننش واسش بشوره اتو کنه به شوهرت بگو توکه منو قبول نداری دوبار این حرکت برو مادرشوهرت ادم میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋