2777
2789
عنوان

مادرشوهرررررر . تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست
چیکار کنم شوهرم جذبم شه ؟ 

فقط محبت کن بهش بیشتر از خانوادش من گاهی اوقات شوهرم خودش میگه که از وقتی با توام میفهمم زندگی چیه تازه من خیلی هم اراز علاقه نمیکردم اولا ولی الان میدونم فقط محبت کارسازه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی لازمه  جلوی چشم همسرتون  یه سری کارها رو بکنید  تا ببینن ... زحماتتونو و ....

افرين

گل گفتي 

من يه چيزي تعريف كنم 

دخترخالم چون فاميل شوهرش دور بودن و ميدونست بعدا كلي رفت و امد ميكنن چند دست لحاف و تشك شيك و با كيفيت و دستدوز  برا جهيزيش درس كرده بود خيلي پول بابتش داده بودن با پارچه لحافياي گرون و مرغوب و تزين شده 

ميگفت به همسرم وسط حرفامون گفتم كه اينقدر شدن شوهرش با تمسخر خنديده بود و گفته بود واااا مگه طلا بافتن 

دخترهالم ميگه خيلييي ناراحت شدم و تصميم گرفتم به مرور بهش ثابت كنم 

بعد چند سال كه لحافا و بالشا كهنه شده بودن خالم ميخاست دوباره لطف كنه براشون نوشو درس كنه نذاشته بود 

داده بود دست شوهرش گفته بوده عزيزم بريم پيش لحاف دوزا اينارو دوباره نو كنن نميدونم پارچه هاشو عوض كنن 

ميگفت همسرم با خودش فك ميكرده الان يه مبلغ جزيي ميگيرن ديگه فوقش چنتا تيكه پارچه بي ارزشه 

ميگفت لحافدوزه مبلغو كه گفت چشاي شوهرم از كاسشون زد بيرون 

ميگفت همينكه فهميد چقد بابتشون پول و قسط داديم اون لحظه خيييليي حس خوبي داشتم 

البته شايد خيلي مثالم واضح مربوط نباشه اما لازمه بعضي وقتا بعضي چيزارو به روشون بياري خانم 

چطور ؟ بگید چیکار کنم ؟ 

هرکی یه روشی میگه 

یه روش هم هس ،در کنتر بقیه روش ها ،

اگر گفت بده لباساتو بشورم ،خوشحال شو 

بگو کار منکه بیسته ،ولی از این به بعد تو بشور اگه ناراحتی ،بذا بشوره ،فکر کن نوکرته .کیف کن 

مطمعن باش عقب میکشه بعد از یه مدت