2777
2789
عنوان

مادرشوهرررررر . تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوستان موافقم یه مدتی اصلا کار نکن حرفی زد بگو وقتی کارام به چشمت نمیاد مجبور نیستم زحمت بکشم 

بهش بگو وقتی ادم خودش چشم داره و عقل نیازی نیست با حرف مردم زندگی کنه تا وقتی کارهای منو نبینی اوضاع همینه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
چطور ؟ بگید چیکار کنم ؟ 

گاهی لازمه 

جلوی چشم همسرتون  یه سری کارها رو بکنید 

تا ببینن ... زحماتتونو و ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فک نکنم اگه میبود اینارو نمیگفتم 

یکم رو سیاستای زنونت کار کن . خودت اخلاق شوهرتو بیشتر میشناسی ببین چجور زنیو بیشتر میپسنده .مادرشوهرتو ببین چه بلاس معلومه پسرشو خوب میشناسه

این نیز میگذرد 

مادرشوعر و خاهرشوهرو نميشه تغيير داد 

خيلي تلاش كني يكم فقط يه كوچولو فقط كنار ميكشن 

رو شوهرت كار كن 

شوهرتو كه داشته باشي  همه چي حله بعدم خب بذار قربون صدقه  پسرش بره چي ميشه مادرشه

شوهر منم هرروز بايد لباس زيراشو بشورم ولي يه مدت خارش فصلي گرفته بود رفتيم خونه مادرشوهرم 

همش ميگفت وااي پسرم فدات شم حتما لباس زيراتو نشسته ميپوشي كه خارش گرفتي

منم يه كوچولو لبخند زدم 

خيلييي ضايع شد 

راستي عزيزم در حالت كلي بهترين واكنش به تكه پروني بقيه جواب دادن مودبانه و با لحن خوب خوب و ملايمت همون لحظه هست نه كه سكوت كني و بعدادعوا كني با شوهرت 

اگه لازمه همون لحظه با ملايمت ،شوخي خنه حوابشو بده اگه نه بي  محلي خودش تا  نا كجااباد طرفو ميسوزونه 

مادر شوهر منم همینه همیشه میگه منم جوابشو دادم ایندفه گفتم پسرتون مشکل داره شما بهش یاد ندادین دیگه ...

آخه مادرشوهرم هزارتا حرف بلده نمیشه باهاش دهن به دهن شد به شوهرم میگه بعد منو میزنه 

آخه مادرشوهرم هزارتا حرف بلده نمیشه باهاش دهن به دهن شد به شوهرم میگه بعد منو میزنه 

اونم همینطوره یک چی بگی ولت نمیکنه تا حرف خودشو به کرسی نشونه ولی چند باری بهش نشون دادم که منم کم نمیارم و جوابشو دادم اگه سکوت کنی که سوار میشن والا .