2777
2789
عنوان

بیاین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 113 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر هوا روشن شد هنوز قصد خوابیدن نداری؟

من که تو جو دعوام منتظرم بیدار شه ادامه دعوارو بریم😂😂😂😂

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
شماها از دیشب بیدارین؟غش نکردین؟😃😃

نه منتظریم بچه های شیفت روز بیان شفیتو تحویل بگیرن تا بریم😂😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ناراحت نباش اقایون قوه احساسی شون ضعیفه مخصوصا الان تو خواب شیرین دم صبح 😁 بیدار شه ببینه بیدارم از ...

ن بابا ناراحت نیستم دعوامونم سر یه چیز احمقانه بود سر هندسفری موبایل ،می گفت چرا من گفتم دس به هندسفریم نزن رفتی برش داشتی😅منم بهم برخورد که یه تیکه سیم انقدر مهمه برات

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
منم دوست داشتم تاظهر بخوابم ولی شوهرم رفتنی سر کار بیدار شدم.بسپار اینجا رو به من و بخواب

اه خدا خیرت بده زودتر میومدی 😂نمیدونی چقدر خسته شدم دمت گرم😂😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش