2777
2789
عنوان

بیاین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 113 پست
ولی شاید وسط شیفت خوابم بردها.دیشب کم خوابیدم

عیبی نداره ...😂😂چون دوست دارن ایدفه رو ندید میگیرم😂😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ن بابا ناراحت نیستم دعوامونم سر یه چیز احمقانه بود سر هندسفری موبایل ،می گفت چرا من گفتم دس به هندسف ...

این دعواهای الکی اییییی میچسبه 😁😁😁 من از دست فک و فامیلش خوابم نمسبره. موقع مریضی و بیمارستان و شیفت شب موندن پیش بیماراشون و بی پولیاشون شوهرم حرف اول و میزنه اما بقیه کاراشون پنهونیه!!!! عصبی ام از دستشون 

کاربری قبلیم باز نمیشد مجبور شدم جدید بسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کار خونه نداری راحت بگیر بخواب تا غروب 😀 کلی کار ریخته سرم و میدونم ظهر خوابم میبره تا شب

خخخ اره راحتم😂😂😂😂

این دعواهای الکی اییییی میچسبه 😁😁😁 من از دست فک و فامیلش خوابم نمسبره. موقع مریضی و بیمارستان و ش ...

من دیگه تو اون مراحل پخته شدم سر دعواهای بیخودی بی خواب میشم😂الانم باید برم کمک خواهر شوهر تازه زاییده کسی پیشش نیس

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خب اینم از بحث جن و  شوهر . موضوع بعدی چیه ؟

خواب 😂😂😂

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
من دیگه تو اون مراحل پخته شدم سر دعواهای بیخودی بی خواب میشم😂الانم باید برم کمک خواهر شوهر تازه زای ...

اخی😍ایشا..با شادی بزرگش کنه😉

من دیگه تو اون مراحل پخته شدم سر دعواهای بیخودی بی خواب میشم😂الانم باید برم کمک خواهر شوهر تازه زای ...

خخخخ😀😀😀😀 مبارک باشه پاقدمش خیر و برکت بیاره برا همه تون 

کاربری قبلیم باز نمیشد مجبور شدم جدید بسازم
اخی😍ایشا..با شادی بزرگش کنه😉

ممنون گلم

خخخخ😀😀😀😀 مبارک باشه پاقدمش خیر و برکت بیاره برا همه تون 

مرسی عزیزم

چی میگه مثلا. مثال بزن. فحش اگه نده قابل تحمله و احتمالا طبیعیه.

نه فوحش که نمیده،بحث میکنه

مثلا داداشم بهش گفت باید بری بخوابی تو تختت وقت خوابته،گفت من خوابم نمیاد،معدم ترش کرده،داداشم گفت تو چه میدونی معده چیه برو بخواب،گفت بی ادب من میفهمم،باید یکم بشینم تا هوای معدم از تو گلوم خارج بشه😅

خلاصه رسیدم وسط بحث،هر چی داداشم میگفت این قلمبه سلمبه جواب میداد و تازه عصبانی هم میشه،

که دایی تو چرا نمیفهمی من چی میگم تو بی ادبی،تو دایی خوبی نیستی😐

یا من میگم مامان پاشو جمع کن وسایلتو

میگه من خستم خودت جمع کن

میگم دارم ظرف میشورم الان میام جارو بکشم زود وسایلتو جمع کن تا بیام

میگه وووووی ووووی از دست تو

تو چرا نمیفهمی،من نباید جمع کنم،مامانا باید جمع کنن

اگر باز من یه چیزی بگم بازم جواب میده

که خدا تو رو دوست نداره بچتو ناراحت میکنی

و....

دوستان من دیگه خوابم گرفته بدجور میرم لالا کنم 😴 از هم صحبتی با همتون لذت بردم 

بوووس 💋💋بای عشقولیا😍😍😍😉😉