2777
2789
عنوان

بیاین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 113 پست
دوستان من دیگه خوابم گرفته بدجور میرم لالا کنم 😴 از هم صحبتی با همتون لذت بردم  بوووس 💋💋بای ...

برو بخواب 

من تا الان تو نت سرچ میکردم

جواب سوالمو گرفتم

حالا با خیال راحت بخوابم😘

نه فوحش که نمیده،بحث میکنه مثلا داداشم بهش گفت باید بری بخوابی تو تختت وقت خوابته،گفت من خوابم نمیا ...

جز بی ادب گفتن به نظرم بقیش مقتضای سنشه.

حالا پسر من میگه  بی فکر  به کسیکه حرفش رو گوش نده.

البته من قبول دارم آدم خسته میشه برای کل کل با بچه ها اما من در این مواقع حرف میزنم و جوابش رو میدم تا کم بیاره.نمیدونم درسته یا نه.

مثلا براش توضیح میدم که وظیفه کسییه که ریخته ، خودش باید جمع کنه. یا مثلا هیچ مادری نیست که بچش رو دوست نداشته باشه بلکه کارهای بدش رو دوست نداره.

همونجور که شنیده که ترش کردن داریم و باید بشینه تا معدش اوکی بشه و احتمالا از خودتون یاد گرفته ، اینا رو هم باید ملکه ذهنش کنین. تا بالاخره به وقت عمل هم برسه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم جدیدا حاضر جواب شده،چه برخوردی بکنم که اینجور نباشه چند روزه هر کی هر چی بهش بگه با گستاخی جوا ...

عزیزم رفتی مشاور اومدی واسش یه تاپیک میزنی. که مشاور چی گفت.من خودم بچه کوچیک دارمو شاید باهاش روبرو شم.تازه شایدم بقیه هم براشون مشکل باشه دختر جاریم خیلی حاضر جواب و بی ادبه اینجور نبود.ممنون

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
عزیزم رفتی مشاور اومدی واسش یه تاپیک میزنی. که مشاور چی گفت.من خودم بچه کوچیک دارمو شاید باهاش روبرو ...

راستش من خودم الان رشته روانشناسی میخونم،از وقتی پسرم دنیا اومده همش در حال تحقیقم که چطور باهاش برخورد کنم که درست باشه،

در مورد این رفتار پسرم مشکل ما بزرگترها هستیم،بچه ها به ما نگاه میکنن و رفتار مارو تقلید میکنن

واقعیت اینه هم من هم خیلی از مادرای دیگه ابتدا از اینکه میبینن بچشون حرف میزنه لذت میبرن و دوست دارن یه جورایی باهاش کل کل کنن تا کلمات قلمبه و سلمبه بیشتری بشنون از فرزندشون حتی وقتی بچه ساکته هی دلمون میخواد به حرف بیاریمش باهاش بحث و یکی دوتا کنیم

ولی زیاده روی تو این کار باعث میشه بچه حاضر جواب بشه

با مشاور هم که صحبت کردم همین ها رو گفت و باید خودم قاطع برخورد کنم یه چیزی میخوام انجام بده مستقیم بگم مامان اون کار رو انجام بده،

نه اینکه بگم مامان وسایلتو جمع میکنی؟چون با حالت سوالی گفتم اونم یه جوابی براش آماده میکنه و با هر جمله ی سوالی من اون یه جواب دیگه میگه،چرا جمع نمیکنی؟چرا خسته؟مگه چیکار کردی؟من ظرف میشورم توهم باید وسایلتو جمع کنی و.....

ببخشید طولانی شد،به نظر جز واجباته همه ی ما مادرها کتابهای روانشناسی رو مطالعه کنیم

راستش من خودم الان رشته روانشناسی میخونم،از وقتی پسرم دنیا اومده همش در حال تحقیقم که چطور باهاش برخ ...

ممنون گلم باید مطالعه ام رو زیاد کنم پسر من ماه  بعد میشه یه ساله وقتی از یه کاری منعش می‌کنیم با اینکه حرف نمیزنه یه جوری جواب پس میده ما لذت میبریم بابام با اینکه کم سواده میگه تشویقش نکن به  اینکار واقعا میبینم راس میگه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
جز بی ادب گفتن به نظرم بقیش مقتضای سنشه. حالا پسر من میگه  بی فکر  به کسیکه حرفش رو گوش ن ...

دوست عزیز ممنون از راهنماییت

چون من قبلا بچه های حاضر جواب رو اطرافم زیاد دیدم،با دیدن این رفتار پسرم سریع پی چاره گشتم

خواستم اینو به شما هم توصیه کنم اینکه میگی جوابش رو میدم تا کم بیاره این خود اشتباه ما بزرگتراس،درسته الان بچه س نمیتونه جوابهای آبدار و قوی بده،ولی همین بحث کردن ما یه جور آموزشه واسش،اینقدر این کار رو تکرار کنیم به امید اونکه کم بیاره و خسته بشه ولی عملا داریم اونو قویتر میکنیم و قدرت حاضر جوابی و بحث کردنشو میبریم بالا،و این نتیجه کاملا عکس میده

دیدی بزرگترا با بچه جوانشون زیاد بحث نمیکنن و مراعات سنش رو میکنن،میگن حرمت ها شکسته میشه،روش تو روی بزرگترش باز میشه اگر بحث کنیم باهاش

این مورد هم دقیقا مصداق همونه

فقط تو یه جمله قاطع برخورد کن

من خودم ۱۲۳ میگم

از بچگی اینو یادش دادم وقتی با قاطعیت میگم میشمارم،۱..........به ۲ نرسیده بلند میشه کاری که گفتم رو انجام میده

ممنون گلم باید مطالعه ام رو زیاد کنم پسر من ماه  بعد میشه یه ساله وقتی از یه کاری منعش می‌کنیم ...

اره فدات بزرگترا خیلی تجربه دارن و بهتر ازما تشخیص میدن چی درسته چی غلط

بچه برادرم نوه ی اول خانواده س،همه از حرف زدنش و بحث کردنش لذت میبردیم الان میره کلاس اول،خیلی ناراحت میشم میبینم با بزرگتر بحث میکنه و حاضر جواب شده

دوست عزیز ممنون از راهنماییت چون من قبلا بچه های حاضر جواب رو اطرافم زیاد دیدم،با دیدن این رفتار پس ...

اتفاقا منم این یک دو سه رو دارم و جواب میده.چون اگر گوش نداده بعدش دیده که از جریمه ای که گفتم کوتاه نیمدم.

اما من نمیگم‌کل کل کنیم باهاش.اما دلیل بیاریم.

پسر من که اینجوره .باید توجیه بشه.

مثال میزنم.یک بار مجبور شدم ببرمش با خودم دندونپزشکی. دکتر میخواست عکس بگیره و اون باید میرفت بیرون.نت دهنم توش چیزی بود و روی یونیت بودم.نمیتونستم براش توضیح بدم و .... بالاخره به زور رفت بیرون. بعدش به دکتر گفتم که براش توضیح بده که چرا و .....  قبول کرد.با اینکه بحث علمی تشعشع و ..... بود.

برای کارهایی هم‌که ما میخایم بکنیم و انجام نمیدن باید دلیل بیاریم که چرا باید حرف بزرگتر رو گوش بده.

مثلا من مورد مشابه که توی یچگی خودم یا دایی هاش پیش اومده رو مثال میزنم و از تجربه میگم و ..... درسته قلمبه سلمبس اما بالاخره میفهمه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اتفاقا منم این یک دو سه رو دارم و جواب میده.چون اگر گوش نداده بعدش دیده که از جریمه ای که گفتم کوتاه ...

اهان منظورتون این بود،منم با این مورد موافقم

همیشه با پسرم حرف میزنم و با هم رفیقیم

ولی جریان حاضر جوابی یه چیز دیگه بود

مثلا پسرم از قبل توجیه شده که باید بعد از بازی وسایلشو جمع کنه

یا شب وقتی میگم وقت خوابته

که دوست داشت با من بحث رو ادامه بده تا بیشتر وقت کوشی کنه

موفق باشید😘